Kingpin Mobil - logan 1.6 compresor, actual 1.8t
Collapse
X
-
Pune bara de MCV,este cea mai buna alegere.Sunt si eu unul dintre cei care urmaresc cu interes evolutia masinii.Bafta!
-
Nu arata bine asa...e prea patratoasa.Cum ti se spunea si mai sus cel mai bine ar da cu decupajul barii in forma de trapez.Bafta cu proiectul si sa reusesti exact ce ti-ai propus.
Leave a comment:
-
eu as decupa si as pune un "tambal".ceva mai frumos decat am incercat eu sa fac.
Attached Files
Leave a comment:
-
eu as decupa partea cu cerculetele alea si as merge cu taietura pana la gurile de intrare ale intercoolerului,sa se vada un pic si alea ;) . Cred ca mai bine dadea totusi daca era pus invers intercoolerul,dar probabil din motive de spatiu sau ca sa nu se lungeasca cu tevaria s-a ales pozitia asta.
Leave a comment:
-
o bara de mcv sefu!!!..are gura mare si se vede bine intercooleru..parerea mea..si o mai poti modifica si pe aia
Leave a comment:
-
Ori ultima cu stickere, ori o bara de MCV decupata si in zona numarului de inmatriculare in forma de trapez.
Leave a comment:
-
asta arata cel mai bine, asta sa fie!
Sent from my Optimus 2X using Forum Runner
Leave a comment:
-
Sau varianta 6 cu stickere
Attached Files
Leave a comment:
-
Am atasat 5 poze, astestept cat mai multe pareri sau solutii
Multumesc !
Leave a comment:
-
sa tai macar zona unde a fost numarul, unde sunt cerculete, si pote pui plasa cum ai in grila mai sus!
succes oricum!
Leave a comment:
-
Arata NERVOASA
.....felicitari victor
POATE s-ar potrivi , un asa model de bara
Leave a comment:
-
zic si eu ca ar arata mult mai bine taiata...vopsesti benzile fata / spate in culoarea caroseriei, pui o plasa "honeycomb" si e gata... parerea mea...
Leave a comment:
-
Bravo Victore pentru curaj si indrazneala! :applause3:
Si daca tot ai adus vorba de Evo masinuta ta ar merita o grila stil EVO pentru intrecolerul ala neaparat(ca-n poza)!
Cand dai o tura si pe la noi la o intalneala?
Attached Files
Leave a comment:

Leave a comment: