Kingpin Mobil - logan 1.6 compresor, actual 1.8t
Collapse
X
-
(Kingpin Mobil - logan 1.6 compresor, actual 1.8t) ce ziceti say e prea lung ?
Leave a comment:
-
cred ca ar trebui splituit ,exact de unde s-a inceput cu motorul 1.8t , cum zici victore?schimb doar titlul,sau mut ce e despre 1.8t in alt thread ,numa sa imi zici cum sa se cheme.
Leave a comment:
-
cred ca de acum ar trebui schimbat titlul pentru ca nu mai este un 1.6
Leave a comment:
-
Si eu sunt de parere ca bara de MCV ti s-ar potrivi, este cat mai aproape de original si are si o deschidere destul de mare pentru aerisire
Leave a comment:
-
Groza iti dau eu o bara de mcv la culoare care trebuie sa o repari putin, dai ce vrei tu ... iti fac azi poze
Sent from my Optimus 2X using Forum Runner
Leave a comment:
-
Multumesc baieti de pareri si exemple, intrebarea mea este: Are cineva de vanzare o bara de MCV care sa fie in culoarea masinii mele?
Leave a comment:
-
Groza eu ti-as propune sa ramai discret la exterior cu o bara de MCV si numaru pus pe mijlo unde-i locu...parerea mea...oricum felicitari pt ce ai facut
Leave a comment:
-
Nu am talent la photoshop si paintu inca ma bate dar, de ce nu faci asa ceva ? sau cum e s2000
Eventual mai faci ceva pe la proiectoare.
Leave a comment:
-
mai bine urmezi liniile intercoolerului si faci grila, restul sa fie acoperit de plasticul de la bara eventual complectat!
Ceva genul cum este la Evo dar invers!Last edited by iulian_may; 6 April 2012, 18:50.
Leave a comment:

Leave a comment: