Kingpin Mobil - logan 1.6 compresor, actual 1.8t

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• CataFOF
    replied
    Pai daca ai consumat tot carbonu` pe bicicleta )
    Succes !

Leave a comment:

• lau911
    replied
    Foarte tare....dac tot te-ai apucat .. Elimina macarale dupa spate si baga plexiglas in locul geamurilor

Leave a comment:

• Cobra7
    replied
    Bravos baietii. Tot inainte cu... dieta. )

Leave a comment:

• vgroza
    replied
    update

Dupa peste 5 ani de forja a venit si vremea in care am stricat si eu ceva mai esential la logan, este vorba de un capat de planetara. Si cat asteptam eu si Bibi sa se elibereze groapa ca sa scoatem planetara ne-a venit ideea sa usuram masina fara a cheltui bani pe elemente din fibra ci sa ne folosim de ce avem ca sunt de parere ca e mai bine sa fie conserva de metal decat ceva conserva de fibra care se crapa doar daca te uiti urat la ea si uite asa am inceput sa bagam flexul in ea ) Maine pleaca spre Oradea planetara la facut si sper ca sa avem eu si Bibi timp si chef sa continuam usurarea masinii, chiar sunt curios cat reusim sa scoatem din ea la final.
    Attached Files

Leave a comment:

• vgroza
    replied
    Multumesc Bogdan pentru aprecieri numa noi stim cata munca si bani am mai bagat noi ca sa ajungem unde suntem dar povestea inca nu este gata, curand si masinuta ta cea noua o sa fie cu peste 250 cp de REVO power ;)

Leave a comment:

• Bibi
    replied
    Ba Vicky mult a mai trecut de cand ne-am apucat noi sa cumparam din piesele pt 1.6 kompresor ) si muuuulte s-au mai facut de atunci incoace. Am pierdut o parte buna din threadu asta, da azi m-am uitat de prin 2010 incoace si mult te-ai mai jucat in configuratie.
    Oricum rezultatul final e foarte tare, revin cu niste noutati, azi Vicky si-a reconfingurat sunetul motorului si dupa parerea mea suna f bine, turbo se aude f tare, POC-ul la schimbarea vitezei este prezent .. si o plecare pe masura.. ca din pusca mai exact! ceva gen efectul matrix cand pleaca glontul (lowganul) si in urma lui ramane aerul dispersat (praful) ))
    Tare masinuta, m-am bucurat s-o revad asa ... puternica! UP Uppp UPPPPP

Leave a comment:

• vgroza
    replied
    Multumesc de aprecieri baieti !

Leave a comment:

• Pacco
    replied
    Tot respectul pentru ce a ajuns masinuta asta.Am vazut acum video-urile de pe youtube.E dementiala.Felicitari!

Leave a comment:

• PRESTIGE
    replied
    felicitarile mele pentru ce ai facut! Trage foarte bine! Bafta !

Leave a comment:

• Thejock3r
    replied
    Si culmea e ca cu cati vrei mai multi, cu atat se investeste mai mult - asta explica comentariul meu pe acest thread si respectul pe care il port lui Groza.

Leave a comment:

• FastFurious
    replied
    Un lucru este sigur:Cp sunt ca banii, nici o data nu ai destui.

Leave a comment:

• Thejock3r
    replied
    Eu vorbeam STRICT de performanta dle NZN, ptr ca asta face Victor ( curse legale, timpi alea alea ) Ce e pe strada..e pe strada.

Leave a comment:

• FloNZN
    replied
    Ce ai zis tu...
    Originally posted by Thejock3r View Post
    Asta da masina care trage Ce e pana in 120 -130 cai, este joaca de copil ..
    Si ce am zis eu
    Originally posted by FloNZN View Post
    Nici 90 de cai nu e joaca de copil Cosmine, dar daca pentru tine caii putere sunt joaca de copil atunci.......
    Nu am zis ca sunt multi sau putini, In sportul asta, (nu stiu daca ii zic bine sport) nu participi doar la concursuri legale, mai faci unele magarii si pe sosele, si nu numai, deasta zic eu ca nici 90 de cai nu e joaca de copil!

Leave a comment:

• Thejock3r
    replied
    Daca pentru tine, 90 cai, pe o masina de o tona si ceva, sunt cai multi inseamna ca ori ceva imi scapa ori n-ai inteles ce-am vrut sa spun.In plus, eu am zis ca masinile de 120-130 cai nu se pot numi masini f puternice (la modul general). De la 140 - 150 cai in sus ( la o grupa mica ), pe o caroserie usurata, poti emite pretentii, ca intr-un concurs de drag sa poti face o figura frumoasa. Pana una alta, exista masini stock gen Suzuki Swift, Hyundai , Colt etc , care dau clasa Loganului la orice ora din zi si din noapte, pe 402m.

ps. Stiu ca la caii putere e f mult de munca , ca necesita investitii mari si chinuiala enorma asa ca nu am zis ca obtinerea lor este joaca de copil ( la modul general)...
    Last edited by Thejock3r; 20 September 2012, 14:45.

Leave a comment:

• FloNZN
    replied
    Originally posted by Thejock3r View Post
    Asta da masina care trage Cam de pe aici poti spune ca ai o masina care e modificata la motor sau care are cai putere. Ce e pana in 120 -130 cai, este joaca de copil ..

felicitari pentru ambitie si pentru realizari !
    Nici 90 de cai nu e joaca de copil Cosmine, dar daca pentru tine caii putere sunt joaca de copil atunci.......

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google