pompa de apa - Valeo
Blue Magic IL 13 MIU
Collapse
X
-
Si eu de ce am 12 si 13 pe primele doua pistoane
)? Cat ar trebui sa aiba un MPI compresie pe fiecare cilindru de nou (bari)?
Comment
-
Pe cartela aia de se baga in dracia aia indica 10 da ne-a mecanicu ala ar fi zis ca ar fi fost cartela de masurat compresia la diesel naiba sa il ia.Cand o sa strang chiulasa o sa o masor din nou cum trebuie.Pompa de apa Hepu e buna de ceva?Cred ca asta a mea e pe duca
Comment
-
Nu are cum sa fie compresia 10 daca , toate piesele enumerate de tine mai sus au fost schimbate
noi !!
Comment
-
MIUle ai luat din chiulasa?
Daca da, cat?
Eu la clio acelasi motor ca al tau, refacut chiulasa complet + luat 0.6mm din ea am compresie 17.5 - 18 pefiecare piston.Am masurat si un clio cu acelasi motor, insa stock-stock si la 80.000km are compresie 14.
Sa nu incurcam raportul de comprimare cu compresia motorului ca da cu virgula.
Comment
-
Asta am zis si eu dar ti-am zis ca ala cand a masurat cu dracia aia avea cartela de diesel bagata in aparat care e gradata altfel.Luni o sa fac o masuratoare exacta.Originally posted by Mariusrs View PostNu are cum sa fie compresia 10 daca , toate piesele enumerate de tine mai sus au fost schimbate
noi !!
Da.Am luat un 0.6-0.7mmOriginally posted by cristiubs View PostMIUle ai luat din chiulasa?
Daca da, cat?
Eu la clio acelasi motor ca al tau, refacut chiulasa complet + luat 0.6mm din ea am compresie 17.5 - 18 pefiecare piston.Am masurat si un clio cu acelasi motor, insa stock-stock si la 80.000km are compresie 14.
Sa nu incurcam raportul de comprimare cu compresia motorului ca da cu virgula.
Comment
-
Un mic loc 3 proaspat obtinut in dimineata asta la proba de indemanare organizat cu ocazia "Sarbatorilor Municipiului Slobozia" Enjoy!!!.
Luam locul 2 dar daca parintii unora din cei care au partipat lucreaza la primarie...oricum am participat din placere nu neaparat pentru o diploma.
Comment
-
-
Sa stii toata smecheria a fost din soft ala facea jaloanele eu eram simplu pasager:P
.
Comment
-
Bravo, hai cu ambreiajul ala si sa vedem cu 16v cum stai
, poate spargi gheata ca ma pui la treaba.
Comment
-
Ce se tureaza asa masina ??si nu pleaca,are ambeiaju dus?:|
Comment
-
Daca citesti cateva posturi mai sus si pe pagina anterioara ai sa vezi ca tocmai asta vorbeam.
Comment
-

Comment