Nu e buget pentru roti, momentan sunt alte prioritati.
Mai e si vara viitoare nu e problema:P
Mai e si vara viitoare nu e problema:P
aseara am facut si primele 2 victime in configuratia actuala prima un Hyundai i30 1.4 dohc 109cp ne-am dat de 4 ori iar in functie de plecare ii dadeam 1-2 masini iar a 2a logan 1.6 8v vreo 3-4masini.Urmeaza logan 16v si Passat 2.0tdi 140 cp din 2007
) Passat 2.0tdi 140 cp din 2007
) sau nu ai mers pana acuma cu passat de 140 cp
)

) Passat 2.0tdi 140 cp din 2007
) sau nu ai mers pana acuma cu passat de 140 cp
)
:P de ce vi se pare asa deplasat daca avem dacii nu ar trebui sa ne dam la masini straine sau cum?Colegu FOF a ars un 2.0 tdi de 140cp deci...nu e ceva imposibil
verdictul,16v ii dau 1masina jumate - 2 chiar si cand a plecat el mai bine l-am ajuns pe a1a si a2a deja il depaseam iar mult laudatul Passat de 140cp cei gen "Toma necredinciosu" veti fi dezamagiti m-am dat nu cu 1 chiar cu 2 ambele 2.0tdi 140cp.1 din ele ma ajungea din urma abia pe capat de a4a iar celalant din 4 linii i-am luat 3 il bateam cam jumatate de masina iar odata a fost el cu un bot de masina in fata mea.
))il iei numai daca e soferu pamfletar sau ceva de genu...si asa ar fi greu.cand vei face chestia asta poate tragi un filmulet
..We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment