Se simte vreo diferenta fata de cum era inainte?
Masina mea
Collapse
X
-
asa statea si inainte ...
intreaba-l pe el ... am platit vreo 2.5-3 mil ...Originally posted by iooon_cug View Postce ai folosit? si cat a costat?arata super.. se vede ca se pricepe cristi
)))Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
mai explica o data te rog. unde au fost stikerele, nu s-a decolorat folia? adica de aia se vede diferenta aia? si de ce din exterior nu se vede? ca si la mine pe luneta e la fel, din interior vad urma vechiului sitker, dar de afara nu are nici pe naibaOriginally posted by crististreulea View Post1. unde au fost stickere, nu s-a decolorat folia
Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
pai eu aveam parasolaru dintr-o folie naspa,care avea vreo 2 ani si s-a decolorat folia.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
-
da... se apropie schimbul de ulei ...Attached FilesPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment

Am eu una de f2, sa o caut si ti-o donez.
<--TOYOTA
nu fii rau ...

Comment