If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Frumoasa masinuta si foarte ingrijita... Dungile vin f bine, sa le stapanesti sanatos si sa te bucuri de ele.
Am prins un gest reflex sa ma uit la ea de cate ori trec pe acolo.
Intrebare
In septembrie urmeaza sa fac un drum pana in Germania cu masina.
Masina este din 2006 si nu am umblat deloc la distributie (au trecut mai mult de 4 ani)
Este necesara schimbarea curelei si a rolei intinzatoare?
Multumesc
Zic sa nu'ti faci griji... ai prea putini km, chiar daca masina are 4 ani.
Eu am schimbat'o pe la 4 ani jumate si vreo 52.000 km. Cureaua de distributie inca se prezenta bine.
eu am schimbat distributia la 50056km si era din nov. 2004 deci a tinut mai mult decat spun ei acum tu faci cum crezi,kitul de distributie e cam 260 lei curea +rola la dealer dacia,bafta in continuare...
Last edited by dorupopa2006; 18 August 2010, 21:57.
eu am dat pe ele 175 lei...originale cutie galbena cu renault...iar 80 lei montajul ai grija...mi se pare prea suspect de ieftin...vezi ce ti fac aia pe acolo;)
Momentan este filtrul stok, deoarece cel sport trebuie spalat si dat cu ulei.Stiu ca se gaseste un set de detergent si ulei pentru filtre, dar inca nu am avut timp sa caut.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment