Golan "BRABUS" Ilfovean : Castigator Best Logan Club Car 2011 si Level 3 2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Anul asta nu se mai poarta vrabiile chinuite, se poarta foaia de hartie prinsa intre roata si aripa
-
asa da bre
abia astept "gentile" pe masina 
uite o poza...Attached Files
Leave a comment:
-
Pasiune, sudoare si nopti nedormite, pe Logan Club, domnilor! El este! Sa-l aplaudam!
Leave a comment:
-
bai nene, ce parcari frumoasa ti`au facut acolo.
Apreciez ora matinala
Leave a comment:
-
Primul pas l-am facut pentru vara
Leave a comment:
-
Mai nerabdatori sunteti voiOriginally posted by mc_alienu View Posthaida nea mateo ai nevoie de ajutor sa o cobori din pod ca vine caldura si o prinde sus...
Pana nu rezolv ce mai am de rezolvat,nu o cobor.
-jantele sunt ok
-suspensia se agita prin subsol
- dar mai lipseste ceva
Alex,la cat am dat pe doua seturi,luam brembo MAX si terminam ,dar......
Leave a comment:
-
Matheo este unul din cei car schimba o piesa cand este defecta dau da semne ca ar avea probleme.
Ma intrebi cati ori fi pe strazi cu discuri care bat, capete de bara sau pivoti care cloncane, amortizoare care troncane...dar masinile lor merg perfect.
La modul general, eu sunt foarte dezamagit de calitatea pieselor care se gasesc pe piata.
Sper sa nu mai ai probleme cu ele si sa te franeze 100.000 km
Leave a comment:
-
sa inteleg ca eu am ceva mai mult noroc cu ele?? am 15000 si nu se simte nici o bataie...
haida nea mateo ai nevoie de ajutor sa o cobori din pod ca vine caldura si o prinde sus...
Leave a comment:
-
uimitor chiar si brembo?multumim Mariusica pt info.aveam incredere in brembo,chiar juram ca sunt nr 1.inca odata multam pentru informatie.cum te informezi atat de bine,stiam eu ca tu esti oltean(dai totul din casa).cea mai mare bafta,sa o ai.
Leave a comment:

Leave a comment: