Golan "BRABUS" Ilfovean : Castigator Best Logan Club Car 2011 si Level 3 2012

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• vyalli
    replied
    pfff..ce mare pare talonu dar tot frumoasa e

Leave a comment:

• matheo66c
    replied
    Carton am avut o bucata ramasa de la un utilaj,din ce am inteles este luat de prin Andronache/Voluntari

Putina activitate la lighean:
    -ma pregatesc pentru schimbarea ambreiajului ( 165.000 km ) si a semeringului de la palier (vechea problema a loganelor )
    -am trecut la anvelope 195/55/16 (stiu,GOGOSI), fata de 195/45/16 , dar din motive personale nu mai pot merge cu anvelope cu talon mic
    -am cracanat rotile pe fata (-2,60 ) + geometria facuta
    -urmeaza cracanarea rotilor spate ( mi-am facut placute pentru cadere cu unghi negativ, REGLABILE
    Attached Files

Leave a comment:

• dani55wss
    replied
    Salut !
    Revin cu o intrebare, te rog mult, da-mi o idee de unde as putea sa iau o bucata de carton din acela rezistent la 800 de grade ?
    As vrea sa fac o incercare si cred ca mi-ar fi de mare folos avand in vedere ca mi-a crapat in iunie bobina cumparata in februarie !
    Multumesc, drumuri bune !

Leave a comment:

• tzk
    replied
    am vazut azi loganul la rond nea Marius...prea bine arata ;)

Leave a comment:

• dsign
    replied
    S-o cheme cu pachetul de Whiskas

Leave a comment:

• skd_ozenel
    replied
    intre aITsti eGZista o superstitie ca pisica atrage si consuma energiile malefice si fereste unitatile/serverele samd de fatalitati.
    chestie auzita pe la multe persoane din zone diferite ale industriei si varste diferite.
    deci, daca vrei sa: tina reglajul la tacheti; nu se arda ledurili; nu se inmoaie alubandu; nu crape bombina, cheama matza sa se dea pe langa toate astea.

Leave a comment:

• dsign
    replied
    A dreacu treaba, inginerul asta sef n-a primit nici macar o bobita de KittyKat... Ia sa veniti la garaj de-acum cu punguta de 250grame in buzunar, ca tare-i mai plac alea cu peste

Leave a comment:

• aleXpeed
    replied
    Fara concluziile inJinerului nici nu stiu ce v-ati face, nu v-ar mai iesi niciun fel de reglaj!

Se mentine frumoasa!

Leave a comment:

• dani55wss
    replied
    Da, corect, imi cer scuze, n-am avut intentia de a fi nepoliticos. Multumesc.

Leave a comment:

• al!n
    replied
    Am auzit ca face videochat in masina ))

Leave a comment:

• - Geo -
    replied
    Ce e ala wifi? Lasa vrajeala si fa fitment )

Leave a comment:

• matheo66c
    replied
    Originally posted by andrei_mircea View Post
    Ti-a sarit vopseaua pe pasaj? Asa mi se pare.... Ma bucur ca am mai vazut poze cu zambilica lui dani. CE? n-ai lampa suplimentara de frana cu led-uri?! No way..
    Mă amuzi mereu,am pus poza special,e bine ca doar aripa ai văzut-o)) Restul sunt invizibile !!
    A sărit ca doar nu este bibelou
    Am făcut stopuri cu aproximativ 600 de leduri,ce crezi,cel central are?!

Originally posted by emilemy View Post
    Fara inspectia "inginerului sef " , nici nu aveai ce cauta pe drumurile publice .... Felicitari! Ai o masina superba , mult succes pe viitor !!!!
    Mersi nenea,cat pot am grija de ea,cat despre "inginer",este un escroc sentimental

Originally posted by dani55wss View Post
    Salutare !
    In legatura cu '' -am montat un izolator sub bobina de inductie si am ridicat bobina putin,vedem in timp cat este de fiabila lucrarea'' cam cum arata/din ce material ?
    Salut !
    Spunem "te rog " ;)
    Sunt poze cum arata,iar materialul este un carton rezistent la aproximativ 800 °C
    Pe viitor fiti mai "respectoși" in exprimare,nu costă nimic ! ;)
    Last edited by matheo66c; 5 June 2014, 00:12.

Leave a comment:

• dani55wss
    replied
    Salutare !
    In legatura cu '' -am montat un izolator sub bobina de inductie si am ridicat bobina putin,vedem in timp cat este de fiabila lucrarea'' cam cum arata/din ce material ?

Leave a comment:

• emilemy
    replied
    Fara inspectia "inginerului sef " , nici nu aveai ce cauta pe drumurile publice .... Felicitari! Ai o masina superba , mult succes pe viitor !!!!

Leave a comment:

• andrei_mircea
    replied
    Ti-a sarit vopseaua pe pasaj? Asa mi se pare.... Ma bucur ca am mai vazut poze cu zambilica lui dani. CE? n-ai lampa suplimentara de frana cu led-uri?! No way..

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google