-Jantele mi-au fost furate pe 24.02.2014,deja imi luasem gandul de la ele si cautam altele,norocu cu facebookul si cu prietenii,se stiu ei.
Ii multumesc enorm celui care le-a reperat in Targul Vitan si care m-a ajutat la ducerea la bun sfarsit a flagrantului si implicit la recuperare jantelor,dupa aproximativ o luna de la furtul acestora

-Intre timp am mai surubarit pe la masina :
- am schimbat amortizoarele pe spate cu unele Monroe pe gaz
-am depistat FAIMOASA bataie pe spate dreapta care era imposibil de depistat du pa spusele colegilor de pe forumuri

-am izolat partea din spate cu aluband (portbagaj/pe sub bangheta /spatele spatarului /polita boxelor si stalpii laterali spate )
-am REsablat/REvopsit jantele in camp electrostatic,acelasi gri OEM (hotomanii nu au fost prea atenti cu ele si le-au facut praf )
-am primit cadou de ziua mea de la FRATELE/VECINUL meu DSIGN un calculator de bord si afisaj pe negativ .a schimbat toate ledurile din bord,MULTAM MULT

-am montat suspensia,am facut geometria cu un camber mai putin agresiv (-1 grad si 30 de minute ).
-mi-am schimbat bujiile si , am optat pentru Denso Iridium
-mi-am reglat singur culbutorii,sunt foarte multumit de cum merge acum

-am schimbat kit-ul de reparatie al injectoarelor pe GPL (preventiv )
-am montat un izolator sub bobina de inductie si am ridicat bobina putin,vedem in timp cat este de fiabila lucrarea
-primeste ceara tot timpul
-si nu in ultimul rand......WiFi on bord

Si inginerul sef ( pisica )a facut o constatare rapida

) ....
Leave a comment: