D V L

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• KaTaLyn
    replied
    Originally posted by RADU_LYN View Post
    Da ce facea tipul din ultima poza?
    Ii se incalzise radiatorul si vroia sa-i faca racirea

DVL mi-a placut tare mult masina ta si am avut ocazia sa o vad Live si sa stii ca prima data am confundato cu DVL nostru de la Mioveni si ma gandeam cat de repede ia facut schimbarea asta dar dupa acea mi-am dat seama....Frumoasa masina facuta dupa gusturi placute si super proprietar....Bafta multa in continuare si sa ai grija de DeViL...

Leave a comment:

• felixb
    replied
    Are toba nu gluma. Stiu sigur, am auzit-o in mers pe multi km parcursi

Leave a comment:

• RAD
    replied
    Frumoasa masinutza ! Imi place mult toba .
    Sa ai grija de ea si multi Km fara probleme !

Leave a comment:

• laur200445
    replied
    Tipul e Catalin ,organizatorul de intalniri din Mioveni, doar ce asezase masinile ptr poze!

Leave a comment:

• RADU_LYN
    replied
    Da ce facea tipul din ultima poza?

Leave a comment:

• laur200445
    replied
    Niste poze de la Mioveni...
    Attached Files

Leave a comment:

• laur200445
    replied
    Poze..............
    Attached Files

Leave a comment:

• Thejock3r
    replied
    Imi cer scz ca sunt offtopic, dar mi-am schimbat finala, am pus Stelco si se aude super bine : manopera + finala 190 ron ;)

Leave a comment:

• Cristi_Xp
    replied
    Originally posted by laur200445 View Post
    amortizoarele cat de curand ..inca nu m-am hotarat!Alea bliestin(sau cum se scrie corect))) ca ale tale cat au costat si de unde le-ai cumparat? Coboara garda cu 45 mm

le-am cumparat de la augsburg bucuresti(fara a face reclama) si au costat 760ron
    760 ron pica 205 oiro daca intrebai inainte...te scuteam de 30 oiro

Originally posted by laur200445 View Post
    ai dreptate..asta e daca cei de la dacia nu au gandit de la bun inceput o suspensie buna..ce sa-i faci...o schimbi tu...
    pai voi de ce credeti ca nemtii au rasturnat loganul ?Ca zic ca e instabil ... ?
    Bilstein,Eibach,Weitec,H&R astea toate-s made in Germany daca nu ma insel ,si guess what?Fac suspensii!

Originally posted by Thejock3r View Post
    Salutare. Frumoasa masina. Am vazut-o si duminica la rally. Spune-mi si mie te rog de unde ti-ai achizitionat finala si cine ti-a montat-o ? Un cost aproximativ cu totul se poate??
    Se merita sa achizitionz si eu ca ale tale sau sa ma reorientez catre Borla , Powerfull..etc..
    Mersi anticipat
    powerful sunt penale,si scumpe.Pentru logan nu se merita,am avut si eu,sincer putin dezamagit,si am dat 3 mil pe ea.Dupa ce am scos intermediara facea ceva zgomot,inainte slab de tot.Nu acelasi lucru pot sa spun despre o finala powerful montata pe un CLK 230 kompressor...trezea jumate de oras.
    Last edited by Cristi_Xp; 6 March 2008, 05:38.

Leave a comment:

• laur200445
    replied
    Originally posted by Thejock3r View Post
    Salutare. Frumoasa masina. Am vazut-o si duminica la rally. Spune-mi si mie te rog de unde ti-ai achizitionat finala si cine ti-a montat-o ? Un cost aproximativ cu totul se poate??
    Se merita sa achizitionz si eu ca ale tale sau sa ma reorientez catre Borla , Powerfull..etc..
    Mersi anticipat
    finala am cumparat-o din targ..am dat pe ea 150 de lei.am montat-o la un service contra sumei de 60 de lei

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google