D V L

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• B-64-MVP
    replied
    Asa se merge cu autohtona !!!! Slow & Low !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Leave a comment:

• laur200445
    replied
    Sa stii))

Leave a comment:

• dsign
    replied
    Tiplet, abia a terminat rodajul !

Leave a comment:

• laur200445
    replied
    Iulie 2005-octombrie 2015 - 77900 km

Leave a comment:

• laur200445
    replied
    Da,exact acel burduf de cauciuc care se apasa in momentul cand selectezi marsarierul. e incercuita in ultima poza piesa cu pricina.

Leave a comment:

• andrei_mircea
    replied
    Cred ca se refera la burduful ala de cauciuc si nicidecum la bucsa...(cred)

Leave a comment:

• B-64-MVP
    replied
    Cred ca de asta este vorba ! ! ! e bucsa de la cautator.

Leave a comment:

• bgd_puya
    replied
    nu se demonteaza cutia...se scoat tijele.daca ai pe cineva cu ceva experienta in mecanica stie mult mai bine ce si cum.dar la mine nu a fost demontata cutia sau altceva..numai acele tije si inlocuite garniturile de cauciuc.

Leave a comment:

• laur200445
    replied
    Sa demontez cutia cu totul pentru cauciucul ala? Ar fi aiurea daca numai asa se poate schimba. O sa vad daca o mai schimb))

Leave a comment:

• bgd_puya
    replied
    Se gaseste la reprezentanta (apan,iatsa sau cum o fi) ,te ajunge undeva la 100 de lei acel cauciuc plus o chestie din teflon care reduce jocul la schimbator. e cel mai bine la reprezentanta ca iti da exact ceea ce trebuie.Eu am luat prima data aftermarket si nu se potrivea

Leave a comment:

• B-64-MVP
    replied
    E "boala" lor laure, e un burduf de la timoneria cutiei de viteze parca, si al meu e la fel, cica ar trabui demontata toata cutia, cautatorul pentru a ajunge la el, acum sunt cam in dubii, dar daca o faci sa imi zici si mie cat si unde ! ! !

Leave a comment:

• laur200445
    replied
    Cum se numeste piesa asta? "cauciucul" asta? E foarte imbatranit si s-a rupt.Vreau sa il schimb dar nu stiu cum se numeste ))
    Attached Files
    Last edited by laur200445; 9 December 2013, 15:09.

Leave a comment:

• B-64-MVP
    replied
    da asa este , masina lui Laur a fost un pionier in ale modificarilor pe autohtona ! ! ! Cum zice si Dani a fost prima cu jante pe 18"! ! ! Respect D V L ! ! !

Leave a comment:

• laur200445
    replied
    Multe au fost putine au ramas))) acum ma plimba si nu ma lasa in drum..asta e tot ce conteaza! desi ma apuca cateodata melancolia )..dar urmaresc masinile de pe forum si ma bucur ca altii continua si apreciez pe fiecare in parte!

Leave a comment:

• dsign
    replied
    ... jante 18" ?

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google