Hd-66-aly

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Rick View Post
    @Fast Furious Da, asa e, nu e niciuna ca a lui.Imi scapase ceva,deh nu m-am uitat mai atent,usile tip lambo ma uit si ma minunez, cum sa pui frate usi d-alea la o masina d-asta "de familie"; probabil ca vrea s-o faca sa semene cu lamborghini, hmm, mai are de lucrat nitel la ea()-o sa iasa mai scump decat un lambo.

post moderat:
    era suficient sa-i spui omului ca masina nu este pe gustul tau, nu sa-l jignesti

Frumos din partea moderatorului (CEZAR)pe mine m-ai banat si mi-ai sters postul ca am spus adevarul si la Rick nu i-ai facut nimic.
    NU ESTI CORECT DOMNULE CEZAR.
    sigpicFast&Furious
    Team CSR
    Logan Club CLUJ

Comment

cine te-a banat, dom'le? esti taiat cu dunga rosie si nu poti posta? informativ, rick are cartonas...ca nu-l vezi tu, e alta discutie. plange-te intr-un pm la cristi_xp, daca ai ceva de reprosat. nu aici. la urmatoarele comentarii vis-a-vis de cartonasul tau de ieri, iei vacanta de sarbatori. da-o dracu' de treaba...aveam pretentii de la un om de 37 de ani...
      Last edited by Seba; 31 December 2009, 13:33.
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

foarte tare frate!
        e frumos rau loganu tau

Comment

Aline, e frumos Loganul, merge foarte bine si multe alte imbunatatiri.....
          Le-am probat dar Nu pune la suflet jignirile mascate ale unora.....lasa-i sa moara de ciuda !!!
          Traiasca Loganul Mafiot de Hunedoara
          ''La multi ani !''... iti spune varul tau de Deva
          sigpic
          Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

Masina e ok, te apreciez ca nu ai bagat bani numai in fibra si ceasuri multicolore....
            Ce imi place: suspensie,roti,cauciucuri de calitate,bari stabilizatoare(pune si tu cateva poze cu ele pe masina te rog)
            Ceasurile au prea multe culori,aduce a brad de craciun sry....in rest bafta cu masina....
            sigpic

Comment

in orice masina simti denivelari...ca nu le simti cu aceiasi intesitate....asta e alta mancare de peste.....!

citeste regulamentul inainte sa postezi
              Last edited by skandal; 11 January 2010, 00:45.

Comment

azaburi- tu postezi doar de dragul de a o face??? si apropo , de ce TIPI???
                se referea la faptul ca e mult mai rigida masina... decat sa postezi asa mai bine abtinete, e plin forumul de maestri de genul tau!
                0.9 tce SL plus

Comment

salut , am si eu de montat un ceas suplimentar de temp apa , dar model vechi , de dacia 1300.
                  ai idee daca se mufeaza direct pe sonda de apa sau trebuie adaptari sau alta sonda ?
                  tu cum ai pus`o ?

salut , am si eu de montat un ceas suplimentar de temp apa , dar model vechi , de dacia 1300.
                  ai idee daca se mufeaza direct pe sonda de apa sau trebuie adaptari sau alta sonda ?
                  tu cum ai pus`o ?
                  Last edited by CataFOF; 17 January 2010, 13:01. Reason: Automerged Doublepost

Comment

CataFOF eu am luat semnal de pe mufa originala.. adica cea care duce la temperatura apa in bord (pe calculatorul masinii,,,, liniutele acelea )
                    sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/hd_66_aly-t18341.html

Comment

Super tare fata , da spatele nu e prea prea , dupa ce ca are spatele mare i lai facut si mai mare , da din fata e mortala chiar smechera rau . Sa o stapanesti sanatos !!!

Comment

Super tare masina ta, chiar imi place. Se vede ca ai investi o gramada de timp si bani, dar cu folos.

Comment

aici e vorba de pasiune, nu de bani si timp! Gresesc Aline?

Comment

aline... adevaratii pasionati, isi pot da seama chiti bani ai investit tu si cit suflet banuiesc, e totul facut ca la carte . bravo tie faina de tot masina ta. Spor in continuare.

pe mine ,,, unu ,,, m-ai lasat masca.

este o masina care intoarce capete, si asta spune tot... nota 10...
                            Last edited by emylogan; 5 February 2010, 00:34. Reason: Automerged Doublepost
                            "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

Multumesc frumos tuturor pentru aprecieri ! Da domnu` Alex .. ai absoluta dreptate
                              sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/hd_66_aly-t18341.html

Comment

sper ca ne vedem maine...da? 11;30

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google