If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
@Fast Furious Da, asa e, nu e niciuna ca a lui.Imi scapase ceva,deh nu m-am uitat mai atent,usile tip lambo ma uit si ma minunez, cum sa pui frate usi d-alea la o masina d-asta "de familie"; probabil ca vrea s-o faca sa semene cu lamborghini, hmm, mai are de lucrat nitel la ea()-o sa iasa mai scump decat un lambo.
post moderat:
era suficient sa-i spui omului ca masina nu este pe gustul tau, nu sa-l jignesti
Frumos din partea moderatorului (CEZAR)pe mine m-ai banat si mi-ai sters postul ca am spus adevarul si la Rick nu i-ai facut nimic.
NU ESTI CORECT DOMNULE CEZAR.
cine te-a banat, dom'le? esti taiat cu dunga rosie si nu poti posta? informativ, rick are cartonas...ca nu-l vezi tu, e alta discutie. plange-te intr-un pm la cristi_xp, daca ai ceva de reprosat. nu aici. la urmatoarele comentarii vis-a-vis de cartonasul tau de ieri, iei vacanta de sarbatori. da-o dracu' de treaba...aveam pretentii de la un om de 37 de ani...
Aline, e frumos Loganul, merge foarte bine si multe alte imbunatatiri.....
Le-am probat dar Nu pune la suflet jignirile mascate ale unora.....lasa-i sa moara de ciuda !!!
Traiasca Loganul Mafiot de Hunedoara ''La multi ani !''... iti spune varul tau de Deva
Masina e ok, te apreciez ca nu ai bagat bani numai in fibra si ceasuri multicolore....
Ce imi place: suspensie,roti,cauciucuri de calitate,bari stabilizatoare(pune si tu cateva poze cu ele pe masina te rog)
Ceasurile au prea multe culori,aduce a brad de craciun sry....in rest bafta cu masina....
azaburi- tu postezi doar de dragul de a o face??? si apropo , de ce TIPI???
se referea la faptul ca e mult mai rigida masina... decat sa postezi asa mai bine abtinete, e plin forumul de maestri de genul tau!
salut , am si eu de montat un ceas suplimentar de temp apa , dar model vechi , de dacia 1300.
ai idee daca se mufeaza direct pe sonda de apa sau trebuie adaptari sau alta sonda ?
tu cum ai pus`o ?
salut , am si eu de montat un ceas suplimentar de temp apa , dar model vechi , de dacia 1300.
ai idee daca se mufeaza direct pe sonda de apa sau trebuie adaptari sau alta sonda ?
tu cum ai pus`o ?
Last edited by CataFOF; 17 January 2010, 13:01.
Reason: Automerged Doublepost
Super tare fata , da spatele nu e prea prea , dupa ce ca are spatele mare i lai facut si mai mare , da din fata e mortala chiar smechera rau . Sa o stapanesti sanatos !!!
aline... adevaratii pasionati, isi pot da seama chiti bani ai investit tu si cit suflet banuiesc, e totul facut ca la carte . bravo tie faina de tot masina ta. Spor in continuare.
pe mine ,,, unu ,,, m-ai lasat masca.
este o masina care intoarce capete, si asta spune tot... nota 10...
Last edited by emylogan; 5 February 2010, 00:34.
Reason: Automerged Doublepost
"Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment