Ooo...Vali nici nu am observat ca ai jante...Is super misto...Sa le stapanesti sanatos :P
Sora geamana a lui Lilu
Collapse
X
-
Spune-mi te rog de unde ti-ai luat chederul pt marginea de la compartimentul motor..M-ar interesa si pe mine.Cred ca se gaseste la orice magazin de piese auto..Dar m-ar interesa niste detalii ..Pret,lungime..Alea alea
Cumpar volan de Duster
Comment
-
Salutare
chederul se gaseste vb ta la orice magazin de piese auto. Sincer pretul exact exact l-am uitat...Dar e in jur de 17 lei, maxim 20. Ca lungime....In mom in care-l cumperi ceri cheder de portiera pt dacia 1310. Si el e dintr-o bucata. Are cam 3 m lungime. Te-as sfatui in mom in care-l montezi sa nu-l tai si sa-l pui dintr-o bucata, pentru ca atunci cand ridici capota se vede mult mai frumos. Eu am facut greseala si l-am taiat din cauza ca prima data am pus numai in fata. Abia a2a zi mi-a picat fisa si cu restul ramas am pus si pe lateralele compartimentului motor. De montat se monteaza f usor si are un rol mai mult decat benefic.
In legatura cu jantele...Da...
) Imi cer scuze, pe de-o parte e si greseala mea, dar am zis aseara la intalnire ca pozele sunt modificate de un prieten (ce-i drept am mai indus in eroare vreo cateva persoane).
Oricum, daca totul decurge comform planului, cat de repede vor aparea pozele NEmodificate.
I don't drive fast...I fly low !!!
Comment
-
A trecut ceva timp de cand am mai facut niste modificari la masinuta, dar cum camera mea foto e uitata pe la rudele din Sighisoara nu am avut cum sa le "afisez" pe forum. Ieri am pus in schimb mana pe camera lui sor-mea si iata-le. Tin se le multumesc pe aceasta cale lui Dani si Sorin, niste baieti de nota 10 cu plus. De precizat si faptul ca am facut revizia de 20000 si mecanicii de acolo au ramas placut surprinsi de modificarile facute la bord. Zic asta pentru ca nici urma de pierderea garantiei la partea electrica sau ceva de genu. Urmatoarele planuri pentru ea sunt cauciucurile de iarna, sa schimb cass-ul cu un model ce are la afisaj culorile albastru-rosu, iar la primavara jante.Attached Files- DSC02895.JPG (34.3 KB, 112 views)
- DSC02896.JPG (40.7 KB, 106 views)
- DSC02897.JPG (39.4 KB, 96 views)
- DSC02899.JPG (48.4 KB, 133 views)
- DSC02901.JPG (39.8 KB, 135 views)
- DSC02904.JPG (47.5 KB, 127 views)
- DSC02906.JPG (125.4 KB, 141 views)
- DSC02908.JPG (77.9 KB, 148 views)
- DSC02919.JPG (97.8 KB, 134 views)
Comment
-
Cam s-a asternut praful peste topicul asta si cum am mai operat niste modificari la masinuta, am zis sa-l lustruim putin. Modificarile nu sunt cine stie ce...nimic notabil, poate doar noul volan. La revizia de 30 000 am specificat ca volanul are mici probleme cu exfolierea si baietii de la Automoldova saritori si binevoitori ca de obicei au rezolvat problema frumos si elegant pe garantie. Tot atunci am achizitionat si tips-ul...parca are funduletzul "mai obraznic" cu el. Iar cu manerele interioare e mai lunga povestea...imi place in schimb rezultatul.
Comment
-
frumusica foc masinuta vali...trebuie neaparat sa imi urmezi "exemplus" si sa ii pui niste jante...
reale..ca prima data m-am pacalit
)
sa ai gija te tips..si sa ma anunti daca pateste ceva ca sa ma uit si eu la al meu
arata misto acum si cu clapetele de la portiere gri..se completeaza cu inelele
si inca o chestie vali...nu te-ai gandit sa iti schimbi mp3-ul? sa iei unul sa aiba aceleasi nuante de culori cu butoanele sau cu comanda de la climatizare? sa fie o armonie!
noroc vali... si sper sa ne vedem ...dar nu pe drumuri
...ci la vreo intalnire
0.9 tce SL plus
Comment
-
Multumesc frumos pentru aprecieri baieti. Si Ionut...jante i-am promis de cand am luat-o...mai mult ca sigur am sa-mi onorez promisiunea fata de ea. Momentan, vorba lui vali007 prefer sa-i fac "tuning in rezervor"
. Iar in legatura cu playerul audio...daca te uitai cu 2 posturi mai sus vedeai ca e inclus si el in planurile de schimbare. Vedem...momentan sunt mai mult decat multumit de actualul...si la o adica verdele ala de la butoanele lui se asorteaza cu pictograma de la faza scurta
Oricum am sa tin cont de sfaturile tale si daca nu ne vedem la intalniri, e ok si pe drumuri ;)
Comment
-
Ai de capul meu de cand nu am mai scris pe-aici. Azi ma uitam peste niste poze si am dat de unele care nu le-am postat. Nu au nimic deosebit, sunt facute cu telefonul dar am zis ca merg postate si aici.
Masinuta are acum 75000 km si merge la fel de frumos ca in prima zi. Nu i-am facut mari modificari intre timp. Am schimbat insa sistemul audio pt a se asorta cu totul in consola centrala a masinii cu leduri albastre si rosii. E vorba tot de un Pioneer DEH 7400 MP iar boxele sunt Magnat pe fata si Pioneer pe spate.
Zilele urmatoare urmeaza sa implineasca 3 ani de cand e in posesia mea si ma gandesc la un cadou frumos pt ea. Iar cand o sa prind o zi faina o sa-i mai fac o sedinta foto.
Va salut si va doresc drumuri cat mai line!I don't drive fast...I fly low !!!
Comment

Pun pariu ca Ionut nu sa prins ca pozele sunt modificate si nu ai inca jante 

Comment