Va mananca SDP-ul la deal
.
.
)), da' numai trantiti sa stii.

am plecat mai devreme de la servici si degeaba ca nu`mi gasesc locul
nu mai trec orele astea mai repede
abia astept sa`i fac poze la aer curat de munte 
in unele zone din bucuresti mai sunt ceva urme de zapada si am parcat`o si eu langa zapada sa se obisnuiasca cu frigul de munte, sa nu aibe vreu soc mititica

si mie mi`a placut cum a facut fata gropilor de pe DN1, serpentinelor si probei de indemanare. traiasca si participantul la proba de indemanare si sper ca i`am deschis apetitul pentru astfel de evenimente 
eu una sunt multumita de cum a iesit masina mea
acolo se simtea ea in largul ei la viteze d`astea nu la cele de croaziera de 30-40 prin bucuresti
parerea mea este ca soferul s`a descurcat bine pentru prima lui proba de indemanare, felicitari!
arata bine FOF`u si LUA in acelasi peiasaj
)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment