@dsign: mersi mult inca o data, si LUA iti multumeste pentru aprecierile aduse. Intr`adevar este tare bine intretinuta si vreau sa o tin si eu cel putin la fel de curatica. Legat de premii…eu vreau sa particip, cu ce m`oi alege ramane de vazut 
@cos_min_i: de unde esti tu asa de sigur nenea?
@alexpeed: offfff cum sa nu stiu mey alex, am memorial limpede (inca). Sper sa nu patesc cine stie ce nebunie ca ma spanzur
@dragman: mersi frumos, si eu o vreau mai aproape de asfal ca ma simt ca intr`un vapor in ea…inca putin si ajunge acolo unde trebe
hmmm cum sa strice cosmin masina?
) pai nu papa bataie daca o strica?
)
@supercar: multumesc si tie de urari, o stapanesc sanatoasa
si vin si arcurile imediat
@fof: cum mey de ce alb? La gri`ul masinii sa nu`mi spui ca se potrivea albastru sau roz bombon, cand aveam deja ceasurile albe. Mergem pe alb ca da bine

@cos_min_i: de unde esti tu asa de sigur nenea?
@alexpeed: offfff cum sa nu stiu mey alex, am memorial limpede (inca). Sper sa nu patesc cine stie ce nebunie ca ma spanzur

@dragman: mersi frumos, si eu o vreau mai aproape de asfal ca ma simt ca intr`un vapor in ea…inca putin si ajunge acolo unde trebe
hmmm cum sa strice cosmin masina?
) pai nu papa bataie daca o strica?
)@supercar: multumesc si tie de urari, o stapanesc sanatoasa
si vin si arcurile imediat@fof: cum mey de ce alb? La gri`ul masinii sa nu`mi spui ca se potrivea albastru sau roz bombon, cand aveam deja ceasurile albe. Mergem pe alb ca da bine

In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...

..Sa fie primite..sa le "harcuiesti" sanatoasa..
Comment