la ceasuri

vreau si eu .

sincer te admir dar n-as putea s-o caut in pasa.. in halul asta. noroc ca nu stie sa citeasca pe forum ca te-ai trezi si cu masina mea la usa ca s-o rasfeti.
de fapt cu ale multora de pe aici.
mare rabdare si daruire trebuie sa ai. nici nu stiu de unde iti vin toate ideile astea.
parca te vad ,ma dau jos de la tine din masina ,scoti aspiratoru de sub scaun ,aspirator care deja e legat la 12v permanat
,imediat curata covorasu si scaunu si pe unde am atins eu ,dupa sufa pe aspirator ca in filmele Western 

vreau si eu .
dar chiar vreau sa pun arcuri fara sa mai sparg bani pe bielstein sau altele.
dar chiar vreau sa pun arcuri fara sa mai sparg bani pe bielstein sau altele.We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment