deci n-ai mai scurtat amortizoarele ? cum se comporta la gropi si alte denivelari mai mari ?
Prestige 16v
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Cu placere,mai vroiam sa va las sa va chinuiti
deci mit spulberat nenea Alex,sa te zdruncine sanatos
sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Comment
-
la denivelari mari e mai dura...dar pana la urma nu asta e scopu ?Originally posted by B997NDL View Postdeci n-ai mai scurtat amortizoarele ? cum se comporta la gropi si alte denivelari mai mari ?
de fiecare data cand o simt mai dura e o placere, la propriu...si cand o vad lasata...parca nu e suficientOriginally posted by matheo66c View PostCu placere,mai vroiam sa va las sa va chinuiti
deci mit spulberat nenea Alex,sa te zdruncine sanatos
am luat microbu gata
eu gica contra ?Originally posted by Alex_MIU View PostGica contra in sfarsit si-a trantit masina...am trait sa o vad si p-asta.
Comment
-
slabesti suruburile de la bascula, o ridici pe cric de pivoti, te lasi un pic pe ea si strangi din nou suruburile.
sa nu stea tensionat cauciucul ala de la bucsi. ca are tendinta de a "ricosa" din gropi
vezi ca vinde userul portocala H&R la pret bunLast edited by alessandro; 7 July 2012, 23:54.
Comment
-
v-a pacalit domne, sunt fotosopate toate pozele
ultima data cand te mai iertam ca nu ai incredere in oamenii cu experienta
sa fie primita
Comment
-
Ce de masini la vila lu' Dsign acolo
.Arata bine rau masina acum,daca te conving baietii sa pui si niste gume de 50 sau 55 o sa arate si mai bine.
Comment

In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
Comment