B 68 YPY-ABS Plus DCI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

exact asa am zis si io..pana intr-o seara cand m-am enervat si n am mai stat pe ganduri si le am cumparat )
    sigpic

Comment

dau f. bine jantele alea pe masina,frumos,bafta in continuare.

Comment

cateva poze facute astazi in fuga dupa ce am facut ultimele modificari,zilele astea imi voi face timp sa fac ceva mai multe poze
        Attached Files

Comment

Cat te-a costat grila ?
          sigpic

Comment

imi place grila.da foarte bine
            sigpic

Comment

De unde ai luat grila? Da-mi un PM daca stii ca mai are tipul acela
              sigpic

Comment

grila am luat-o de la un prieten care a vandut masina si i-a mai ramas diverse piese

Comment

Foarte frumoasa masina.Jantele "is" misssstoooo!!!
                  Tinc fest !!

Comment

Au mai trecut cateva luni, banuiesc ca ai mai iesit din garantie...ai putea sa faci resoftarea la motor.
                    20CP in plus chiar nu strica deloc...mai ales cand e masina incarcata trage mai decent.
                    Ca si riscuri,nu prea exista, nu am auzit pe nimeni sa pateasca ceva dupa resoftare.
                    Eu am resoftat dci-ul meu de la 16000km si in prezent am 63000km si merge super bine,consumul a ramas acelasi si ma bucur de cei 20cp+ mereu, ba chiar imi doream sa am 105cp
                    Mai multe detalii aici http://www.dimsport.ro/ro/chiptuning...57-stage-2-343

Comment

SUPERCAR-o sa ma gandesc la ce ai propus tu mai sus dar poate pentru primavara cand sper sa vina si suspensiile...in viitorul apropiat urmeaza distributia si reviza cara ma va usca de bani.

Comment

frumoasa masina ingrijita :| sa ai grija de ia multi km fara probleme ;) spor la modificari
                        sigpic http://www.loganclub.ro/forum/my_dni-t26357.html

Comment

astazi mi-am pus manere usi de ph2 si sunt foooarte dezamagit de felul cum arata(si am mai stricat si fata de usa)....trebuie sa-mi vopsesc urgent usile...va rog spuneti-mi cum sa le vopsesc (eu am vopsitcarenele de la scaune cu pensula si tin foooooooooarte bine...fara primer direct pe plastic)
                          poze nu pun ca arata oribil

Comment

si la mine arata oribil manerele de ph2...nu ti era clar ca n o sa dea bine pe fetele de usi de tractor, sunt doar practice si atat...aveai unde sa vezi cum arata daca cautai
                            sigpic

Comment

Fara acel sticker cu F1 Team era aproape perfecta fata,frumusele jantele si inspirata vopsirea buzei.Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.
                              Satisfac blonde pe gume Turbo.

Comment

Geo-eu intentionez sa vopsesc fetele de usi negre si sa revin din nou la inelele aeratoarelor si manerele de deschidere gri(acum am toate colantate cu carbon)...sper sa iasa frumos ce mi-am pus eu in gand

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google