Logan F2 VAX

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

e mare diferenta intre startul de mana si cel de semafor ...eu spre exemplu plec tot timpul prost la semafor ... din start de mana nu am probleme

In cea ce priveste bmw ,mercedes ,etc e clar vorba de niste soferi mai slabi de reactie ,sunt destule greseli pe care le poti face daca nu cunosti masina ,asfaltul etc

Sunt curios daca vei aduce un plus de performanta ? o axa mai agresiva ,modificari asupra chiulasei ,cutie .....
    sigpic
    Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
    http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

Se doresc cele enumerate de tine dar momentan nu sunt fonduri!

Comment

Originally posted by cristi vax View Post
        Cata pe tine te astept ,daca te hotarasti in primavara sa vii la Tulcea ai de la mine o inscriere gratuita!Ai sa vezi ce mult conteaza soferul cand vorbim de semafor si timpi de reactie si nu de start dat la mana!
        nu am vrut ca postul meu sa para ironic , intrebam daca mai ai si alte modificari fata de cele care le`am gasit eu un topic si vad ca nu vrei sa zici nimic serpii ii ai facuti ?
        stiu ca e diferenta la semafor fata de cel de mana , dar daca te uiti dupa fluturi , e normal sa pleci prost.

eu la tulcea (mai exact la cursele drag racing) nu o sa vin , pentru ca mi se pare pierdere de bani si timp , la grupa care sunt incadrat.
        am incercat cand sau propus discutii despre grupe , sa se faca cumva sa intre autohtonele la s1 sau sa se micsoreze cilindreea , dar nu sa putut.
        acuma o sa`mi zici sa vin doar sa`mi vad timpul masurat cu aparatura profi , sincer , chiar nu sunt curios , ma bucur doar ca`mi merge masina cum imi place mie

Comment

imi place mult masina succes in tot ce ti-ai propus...daca ai vopsi cromu ala de la grila fata in alb ar arata mult mai bine(sincer chiar nu da bine bagheta aia de crom si e prea lata)
          MY CLA

Comment

mai lasati fratilor nebunia asta cu cromul ca m-ati omorat. Unde ma uit cromul cromul. Cat despre liniute... poti sa fi tu cel mai tare sofer atat timp cat masina nu te ajuta nu ai nicio sansa. Sa spui ca te dai cu masini de 150 cai si ca le faci la jumatate de pista mi se pare aberant si in acelasi timp prostesc sa te lauzi cu asa ceva.

Te asteptam la bucuresti in primavara sa vedem si noi minunea.

Comment

La bucuresti nu vin sa ma intrec ,dupa blocuri, cine vrea sa vina sa ma provoace ii astept la Tulcea la o etapa de drag!Ma astepti tu?Sau ai cunostinte?.Nu cred ca ti-am cerut parerea daca merge masina cum am zis eu,nu crezi vii la Tulcea,nu ,hai la Bucuresti sa vedem minunea,din ce ai spus am inteles cu cine am de-a face.Salutare.

Comment

Salut.Ai mai avut cumva un logan pick-up rosu tot asa cu modficiari?
                Cu SEJ cum stai?
                bafta.
                AG 16 Y M A

Comment

Imi cer scuze daca gresesc dar m-am uitat pe timpii de la tulcea si m-am uitat ce bmw 2.0 are timp sub tine si e un 320 care are vreo 30 de timpi inregistrati. Are 2 timpi slabi 21 si 27 secunde parca si restul sunt sub tine cu mult, cel mai bun timp fiind undeva la 14.8s

E total irelevant ca tu ai facut o masina de 150+ cai atat timp cat soferul nu a dat in ea sau a ratat startul sau mai stiu eu si te mai si lauzi.

Totusi avem si noi aceeasi masina si aceleasi motoare si cam stim cum trag si nu putem spune ca sunt avioane. Atat timp cat nu investesti nimic in ea nu poti spune ca poti bate motoare cu aproape dublul cailor tai ..

Hai sa fim seriosi.

Mai spuneai depsre timpii de reactie. Tot pe acelasi grafic m-am uitat si inaintea ta au fost cam 120 de ture... oare este asa wow?

Spun toate astea dupa ce am vazut un excel cu timpii de la tulcea din ultima etapa si luand timpii de la singurul logan 1.6

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google