My Ride B - 64 - YHN
Collapse
X
-
Foarte frumoasa si ingrijita masina! Felicitari!
Am vazut ieri masina pe Petricani, am mers o perioada paralel si vroiam sa te intreb cat de multumit esti de lupe dar ai vorbit tot timpul la telefon
.
Multi km fara incidente nedorite!
Leave a comment:
-
Da...., sunt câteva aspecte care ma irita rău și de care am sa ma ocup în viitorul mai mult sau mai putin îndepărtat. Unul dintre aceste aspecte este bara fata...
Lipsa timpului și nu neglijenta face ca eu sa suport aceste aspecte.
O sa vina și timpul când sa ma dedic mai mult mașinii, iar rezultatul va fi pe măsura.
Leave a comment:
-
si-a dezvoltat domnul Joker talentul de fotograf ... momentul si mesajul conteaza intr-o poza ...
exfolierile sunt detalii de care cu siguranta Doru se va ocupa ... pe langa jante imi plac dungile de pe portiera ...au impact
Leave a comment:
-
foarte frumos , felicitari ! imi place mult, sa ai parte de ea, domnu' !
Leave a comment:
-
ieczact......
ce ma bucur cand se citeste ce am vrut sa transmit prin poze
Leave a comment:
-
Poza asta spune tot! Atrage, e magnet, e faina.Attached Files
Leave a comment:
-
Arata bine in noua configuratie,dar nu te tenteaza sa vopsesti spoilerele,bandourile si manerele in culoarea masinii?Originally posted by sdc290605 View PostWeek end, soare, padure, gratar, un prieten priceput....si asta a iesit...
Leave a comment:
-
Arata foate bine masina,si jantele fac toti banii.Pacat ca incepe sa sara vopseaua de la spilarul fata.
Leave a comment:
-
Week end, soare, padure, gratar, un prieten priceput....si asta a iesit...Attached Files- DSC_0171.jpg (77.0 KB, 446 views)
- DSC_0181.jpg (159.0 KB, 447 views)
- DSC_0184.jpg (166.2 KB, 437 views)
- DSC_0201.jpg (101.6 KB, 437 views)
- DSC_0208.jpg (123.1 KB, 441 views)
- DSC_0216.jpg (143.8 KB, 360 views)
- DSC_0217.jpg (135.9 KB, 328 views)
- DSC_0225.jpg (70.3 KB, 323 views)
- DSC_0226.jpg (179.2 KB, 342 views)
- DSC_0228.jpg (185.3 KB, 337 views)
Leave a comment:

Leave a comment: