My Ride B - 64 - YHN
Collapse
X
-
Am făcut eu câteva poze jantelor, dacă nu mă înșeală privirea sunt Wolfrace Pro-Lite GunMetal/Red pe 15":
-
si sa puna si proprietaru poze cu noile jante de iarna : mai nou asa se poarta - aliaje noi vara...alte aliaje noi..ptr iarna
) haha
Leave a comment:
-
cealalta bara o mai ai ?:>
mar interesa pe mn cu tot cu prelingire !
astept pm
Leave a comment:
-
sdc290605 spune-mi te rog daca ai avut probleme cand ai montat grila fata pe bara de MCV. Stiu ca ormanentele nichelate nu se potrivesc. Cele de MCV sunt mai late si ma gandeam ca si grila este altfel.
cu stima
Leave a comment:
-
Cata dreptate ai bai Cristinele...
Pe zi ce trece, mai apare cate unul...
Leave a comment:
-
Plin de loganisti in Pipera

... Nu mai ai loc de ei !!!
Bafta multa Doru!
Leave a comment:
-
mulţam... mai am de făcut multe „îmbunătăţiri” şi la a mea, să iasă şi ea puţin în evidenţă (nişte geamuri fumurii... poate şi nişte leduri ici-colo). Mai întâi să-mi revin financiar
Leave a comment:
-
Salut,
asa e..., am loc in parcare pt. ca nu am mai gasit loc pe trotuar.... :-) :-)
Glumesc....
frumoasa masinuta ta..., noua..., phase II, BlackLine.... sa o stapanesti sanatos si fara incidente ;-)
O zi buna!
Cosmine, Cosmine...Last edited by sdc290605; 15 October 2010, 10:39.
Leave a comment:
-
Lucrăm în aceeaşi clădire dar eu parchez pe unde apuc :-)[/QUOTE]
eu cand ii ziceam ca e director , nu ma credea !! ;)
Nenea - toarna-i celelalte dungi si hai la pozee !!!
Leave a comment:
-
Hai că ţi-am găsit şi eu maşina... o admiram de ceva vreme în parcarea din Pipera (ai loc înăuntru, norocosule) dar abia azi am văzut sticker-ul cu Logan Club.
Lucrăm în aceeaşi clădire dar eu parchez pe unde apuc :-)
Leave a comment:
-
deci nu gasesc in magazine auto/folii autocolante de astea transparente? si da, ai dreptate, e un must have..cam multe must have-uri la logan, dar asta e. merci de raspuns si bafta multa in continuare !
Leave a comment:
-
Salut Kalimera,
Asa e..., mai nou pe acolo se odihnește mașinuța, mulțumesc pentru poza :-)
Salut Tudor,
Mulțumesc mult pentru aprecieri... Despre dungi pot sa spun ca nu vor ramane astea..., deja un nou proiect este în lucru. Dungile de cupa imi plac in continuare f mult dar au cam început sa se înmulțească...
Protecțiile care le-am pus cred ca sunt un fel de ''must have'' la Logan. Ale mele sunt de fapt de Alfa 159, adaptate pentru..... Logan. Aplicarea lor trebuie făcuta numai după ce corectezi eventualele probleme ale vopselei din zona respectiva, altfel riști sa accelerezi procesul de ruginire în zona.
Toate cele bune...
Leave a comment:
-
imi place foarte foarte mult masina , simpla si eleganta, dar mult mai bine dadeau cele de logan cup..oricum daca tie iti place e ok.. imi place ceea ce ai facut la aripi, folia aia transparenta, ca la mine deja a dat rugina cat a sarit vopseaua p-acolo..are ceva daca aplic asa? sau trebuie sa vopsesc intai ?
Leave a comment:
-
Am trecut zilele trecute prin colentina,m-am ratacit putin prin "groapa" dar am dat din greseala de masina ta si i-am facut o poza.Arata ff bine.Attached Files
Leave a comment:
-
Matheo si Thejock3r...., la tabla....
Mai baieti...., mai voi sunteti niste dracusori impielitati... Lasa ca pun eu mana pe voi..., mai ales pe tine Mariuse...
Salut Cristi...si multumesc pentru aprecieri... Acum ca sa folosesc un citat celebru..."Ori suntem golani, ori nu mai suntem..."
Bleizer...,respect din partea mea!
Leave a comment:

Leave a comment: