My Ride B - 64 - YHN

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tudor
    replied
    Originally posted by vladk2k View Post
    Mie îmi plac foarte mult dungile lui sdc, sunt cam multe cu aceleași clasice „Logan Cup”
    nu neaparat de cupa. eu prefer fara , mai ales ca daca le tii mult pe masina vor ramane urme pe vopsea..

oricum masina arata super frumos, imi place , sa te tina cat mai mult ;)

apropo folie nu iti place? daca ai putea sa ii pui inchis tare si pe fatza ar fi perfect, dar probleme cu garda :|

Leave a comment:

• Mishu
    replied
    parerea mea : daca le-ai pune niste cauciucuri cu talon mic ar arata fenomenal
    e doar parerea meea

Leave a comment:

• sdc290605
    replied
    Pozitiile galbene au fost o solutie de moment care s-a transformat intr-o solutie permanenta. Mi-a placut cum se vede si au ramas asa.
    Jantele astea sunt incaltate cu cauciucurile de iarna..., deci sunt de sezon. Si mie-mi place cum vin pe masina dar....sunt sezoniere.

Multumesc de aprecieri!

Leave a comment:

• Mishu
    replied
    parca dau mai bine jantele astea fac un contrast mai frumos

Leave a comment:

• nicu_rcn
    replied
    foarte frumoasa masinuta (ideea cu semnalul galben am practicat.o si eu mai bine de un an, dar de cateva zile am trecut pe alb xenon, confectionate cu mana mea )
    ps, vezi avatar, par albastre, dar nu sunt, sunt un alb rece, gen xenon de 6000k

Leave a comment:

• vladk2k
    replied
    Originally posted by Tudor View Post
    daca ai pune alte dungi ar fi perfect!
    Mie îmi plac foarte mult dungile lui sdc, sunt cam multe cu aceleași clasice „Logan Cup”

Leave a comment:

• - Geo -
    replied
    aaa lasa ca ai pasarele bune, si eu visez la jantele astea, da albe si cu buza neagra
    dungile mi se par chiar foarte tari...dupa ce ca omu iese din tipar cu stilu dungilor, voi gata, nu s bune..nu s bune pentru ca atunci cand te gandesti la dungi vin in cap alea de cupa si d aia..da are dreptate , tine de gustul fiecaruia

Leave a comment:

• Eu4yas
    replied
    Mai nene ce sa mai, altul moare si-asa n-are. E belea!

Leave a comment:

• sdc290605
    replied
    - Geo - - Hehehehe...., era o gluma...si ca sa dezvolt, am vrut sa spun ca pasarelele mele din cap, nu o iau mereu pe cea mai buna cale, a se citi ''cea mai non-costisitoare cale'', asta incercam sa-ti sugerez...hehehehehe...
    So'..., nu fac misto de tine..., incercam sa fac un spirit de gluma.
    In speranta ca ai inteles acum aluzia, te salut si-ti doresc numai bine!
    grutzz - Asa e, in perioada aia am petrecut un week end in zona. Multumesc!
    Tudor - Multumesc Tudor! Dungile...tin de gust... ;-)

Leave a comment:

• - Geo -
    replied
    nu inteleg faza cu stolul..ori iti bati joc de mine, ori e o gluma, ori n ai inteles ce am vrut eu sa zic...e chiar frumoasa si diferita...daca ai impresia ca am zis la misto, atunci asta e...

Leave a comment:

• Tudor
    replied
    cum poate sa arate masina asta, simpla si cu bun gust..intotdeauna am apreciat-o.daca ai pune alte dungi ar fi perfect ! bafta in continuare in tot ceea ce iti propui !

Leave a comment:

• grutzz
    replied
    chiar frumosa,v-am vazut masinile prin luna lu IUNIE 2010, la caciulata si tie si a lui KIS, frumoase foc, felicitarii

Leave a comment:

• sdc290605
    replied
    ngrazvan - Salut, grila aceea nu e facuta pentru tipul asta de bara..., se potriveste si pe bara de MCV, dar nu o sa se ''pupe'' niciodata pe bara de MCV cum o face cu bara de berlina
    felye - bara veche a fost schimbata datorita unui incident nefericit si a fost distrusa. Despre prelungire, imi pare rau ca nu mi-ai spus mai acum o luna, pentru ca am abandonat-o intr-un service. Sincer, nu cred ca mai sunt sanse sa o gasesc acolo. Imi pare rau!
    Thejock3r - Tie ce sa-ti zic bro'..., nu-ti mai zic nimic aici..., dar ma conformez...
    vladk2k - Multumesc frumos ''colega'', in perioada aia masina a stat cam mult in vacanta in locul ala. Multumesc pentru poze!
    - Geo - - mda..., ce sa zic..., multumesc, dar daca accepti un sfat, spunele pasarelelor din stolul tau...sa nu se ia dupa stolul meu... Multumesc inca o data pentru apreciere!
    ionel89 - Multumesc frumos si deasemenea, succesuri pe linie si la tine :-)))

Si acum, cateva cadre calde facute pe o ceata rece...
    Attached Files

Leave a comment:

• ionel89
    replied
    Frumosa masina ,succes in continuare cu modificarile pe care le vei face

Leave a comment:

• - Geo -
    replied
    ce oameni mah..unii si ar dori vara ce jante isi pun altii iarna frumoasa si in configuratia de iarna )

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google