If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Esti copil?(eu recunosc) Nu te supara pe uni si pe alti , fiecare cu parerea lui o respecti si atat...Daca tie iti place ce mai conteaza altora...Si ce ma nu va place eleronu veceu pardon ''vereceu''.
Eu zic sa te mai gandesti.Intotdeauna vor fi critici,mai mult sau mai putin indreptatite sau AVIZATE.Cei care critica crezi ca sunt perfecti?Langa tastatura e usor sa dai din "gura".
Lautarii sunt jos palaria. Folia la fel. Strange niste bani si lasa masina mai jos ca nu arata deloc bine si ca sa fie mai frumoasa iai si niste jenti frumoase capacele alea nu prea dau bine. In rest la capitolu stickere si alte prostioare las-o cat mai curata. Incearca sa iti faci portbaju ''clean''. Ar arata mult mai bine decat sigla dacia neagra si I colorat. Daca esti fan wrc si nu ve re ce mergi pe lucruri calitative nu cantitative. Chiar daca dai un ban in plus dar merita. Decat multe si proaste mai bine putine si bune.
Din moment ce ti-ai facut masina publica, vei accepta si micile critici.
Strict din punctul meu de vedere, eleronul f mare, capacele vopsite si abtipildurile nu se pupa. Daca tu crezi contrariul, nici o problema. Continua pe acelasi stil, eu nu te impiedic.
E doar o remarca. Nu trebuie sa te superi.
Dar deh, sarim de cur ca arsi cand zic unii cate o critica.
Nu baga in seama lucruri marunte.Masina e a ta si sa o faci cum vrei tu,nu cum vor altii
Ai dreptate , darnu am investit prea mult in masina...Poate pe viitor , la audio sunt apreciat in NoLimit...Targoviste. Jantele sunt necesare ... Urmeaza in acelasi timp cu gumele de vara ..Deci dupa ce trece iarna . Golan91...Nu mai gresi in halul ala ca mi se pare nesimtire ...
Esti copil?(eu recunosc) Nu te supara pe uni si pe alti , fiecare cu parerea lui o respecti si atat...Daca tie iti place ce mai conteaza altora...Si ce ma nu va place eleronu veceu pardon ''vereceu''.
Imi place cum arata masinuta.Si ca un sfat, pune poza 2 din postul 78 la avatar. E DEOSEBITA. Imi place la nebunie peisajul.
Vorba ta, putin cate putin....Dar cu gust
Lautarii sunt jos palaria. Folia la fel. Strange niste bani si lasa masina mai jos ca nu arata deloc bine si ca sa fie mai frumoasa iai si niste jenti frumoase capacele alea nu prea dau bine. In rest la capitolu stickere si alte prostioare las-o cat mai curata. Incearca sa iti faci portbaju ''clean''. Ar arata mult mai bine decat sigla dacia neagra si I colorat. Daca esti fan wrc si nu ve re ce mergi pe lucruri calitative nu cantitative. Chiar daca dai un ban in plus dar merita. Decat multe si proaste mai bine putine si bune.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment