Ultima Activitate: 2nd June 2009 21:58
Db 85 W R C
Collapse
X
-
de ceva timp am cam lipsit de pe forum...dar iata ca revin ...
folia ma schimbat-o pe garantie pt ca am pus-o iarna si s-a lasat la colturi...deci daca pui folie nu o pune iarna....ci cat mai pe caldura. Grila a fost usor de taiat cu un cater si de preferat ar fi sa o lipesti cu silicon pt plastic sau sticla. Dupa un an si ceva de cand am pus-o trebuie sa o schimb ca s-a cam decolorat. In rest totul e ok.Originally posted by xxxgeoxxx View Postera identica cu a mea la inceput..tot abs plus alb am si eu...asa macar vad exact cum ar sta ce vreau eu pe masina si anume foliile si grila cu plasa...cu ce ai lipit grila si cum a suportat iarna? nu s-a dezlipit sau ceva?
nici eu nu am inteles de ce...si nici CB nu are....oricum ar fi am fost putin dus de nas la achizitionare...eu nu mai aveam rabdare...si era o promotie la ei in octombrie...si ca sa nu imi dea oferta aia promotionala....garantie extinsa 3 ani.... mi-au spus ca nu am pe stoc nimic...si dupa 1 nov....ma suna ca au una in curte....si eu ....nerabdator...nu m-a mai interesat. Dar oglinzile...desi manuale....le-am imbracat in carbon...o sa postez si ceva cu pozeOriginally posted by Kalimera22 View PostEu nu inteleg cum ai aer conditionat si oglinzi manuale?sigpic
Comment
-
Comment
-
frumoasa masina si peisajul in care ai facut pozele!
ce ai folosit la colantare, de unde ai luat si cat ai dat!
bafta multa si multi bani pentru modificari!
Comment

!!

Comment