al meu 1.5 dCi:)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

O sa reusesti, ca se monteaza usor.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

se pare ca a fost un proces destul de simplu si sunt per total multumit de rezultat. ce parere aveti?
      Attached Files

Comment

se pun usor? ca ai dat pe autocolante ?
        sigpic

Comment

Originally posted by Razvan_DUB View Post
          se pare ca a fost un proces destul de simplu si sunt per total multumit de rezultat. ce parere aveti?
          a iesit perfect

Comment

"dorutz se pun usor? ca ai dat pe autocolante ? " - se pun foarte usor, dar trebuie sa dai la o parte chederele de la geamuri si sa degresezi foarte bine inainte ca sa adere perfect la suprafata. am dat 60 RON pe ele si sunt luate de la Silviu_79 de pe forum
            "SUPERCAR a iesit perfect" - merci de aprecieri, si succes in continuare cu masinuta ta. eu mai am mult de munca pana ajung la nivelul tau

Comment

tot nu imi poate spune si mie nimeni ce sa fac in legatura cu scartaitul franelor?

Comment

pai cum iti scartaie franele?cand calci pedala de frana atunci iti scartaie ceva?sau cum?ca si eu am avut probleme cu scartaitul franelor,dar atunci cand calcam pedala de frana se auzea ceva sub masina ca scartaia.
                Am fost la service pentru ca mai am un pic de garantie pe masina,si mi-au pus-o baietii pe elevator si mi-au uns nu stiu ce fir sau ceva care e sub masina si de atunci nu mai scartaie!
                deci daca iti face asa si mai ai garantie pe ea,fa o vizita pana la service cu ea si le zici de problema si te rezolva imediat!(cel putin cu mine asa au facut)
                sigpic

Comment

cred ca stiu de ce scartait vorbesti tu, l-am intalnit frecvent la loganuri...undeva din spate vine acel scartait. eu il am si pe acela, dar mie imi scartaie placutele de frana

Comment

placutele scartaie tot timpul?? cati kilometri ai ?
                    sigpic

Comment

placutele scartaie cand franez....sunt noi, au 400 km....

Comment

E normal. Pana se uzeaza putin o sa scartaie, ca inca nu s-au mulat placutele pe disc, nu au un sant ca sa calce bine pe disc.
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

merci mult de raspuns andrei, ca intotdeauna ai fost de mare ajutor

Comment

ce model de alarma imi recomandati pt logan?pt ca azi, din cauza alarmei mele actuale, mi-am gasit masina lovita cu oua, pt ca mi-am disperat vecinii

Comment

Originally posted by Razvan_DUB View Post
                              ce model de alarma imi recomandati pt logan?pt ca azi, din cauza alarmei mele actuale, mi-am gasit masina lovita cu oua, pt ca mi-am disperat vecinii
                              hai ca-i tare asta daca au cazut ouale de pe la etajul 4 vezi sa nu-ti fi zgariat masina sau mai stiu eu ce.
                              In legatura cu alarma....gasesti mai multe modele pentru logan....depinde....cu piager,fara....ai de unde alege....o sa-ti spuna baietii care sunt mai in tema...Bafta
                              P.S. : ai grija sa nu-ti iei si tu vreun ou in frunte de la vecini

Comment

si mie mi s-a parut amuzant...pana cand mi-au sarit toti vecinii in cap, pt ca eu imi parchez masina pe partea cealalta a blocului si nu o aud daca e sa sune...ce sa mai, a fost cirul de pe lume azi...totusi daca stie cineva, as dori niste preturi cat de cat acceptabile pt ca ce am eu acum e de toata jena...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google