al meu 1.5 dCi:)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Razvan_DUB View Post
    ce model de alarma imi recomandati pt logan?pt ca azi, din cauza alarmei mele actuale, mi-am gasit masina lovita cu oua, pt ca mi-am disperat vecinii
    iti recomand una cu pager un Viper sau Maat

Comment

cu niste preturi orientative m-ar putea ajuta cineva?

Comment

Daca vrei cu paiger la un pret mai avantajos ar trebui sa alegi maat

Comment

eu maine ma intorc acasa, la pitesti si sper sa gasesc ceva convenabil..am ramas uimit de cata nesimtire exista pe lumea asta...puteau pur si simplu sa imi bata la usa si sa-mi atraga atentia din prima...dar au preferat sa imi dea cu oua in masina....traim in romania...si asta spune totul

Comment

Am fost cu masina la un service specializat si mi-au resetat-o si deocamdata nu mai face figuri...sper ca in viitorul apropiat sa o inlocuiesc cu una cu pagerirol:

Comment

Salutare.Pentru inceput:Frumoasa masina!Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme
              Am vazut ca ai pus in subwoofer ( nu stiu daca am scris corect ) , cat te-a costat tot ce ai pus in spate ? Si mai o intrebare : Daa pui subwoofer e obligatoriu sa pui si statie si sa schimbi si boxele originale ale masini ?
              Bart: I am through with working. Working is for chumps.
              Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

Merci de urari :Cap: Nu mai stiu exact cat a costat tot ce e in portbagaj, undeva in jurul a 9-10 milioane. daca pui subwoofer, automat pui si statie pt ca altfel nu se poate si trebuie sa schimbi si cd player-ul stock pt ca nu are intrare pt statie. se pune si condensator ca sa nu ai variatii de tensiune. cat despre schimbatul boxelor, asta depinde de tine. boxele stock sunt niste cartonate de proasta calitate si nu fac fata.

Comment

Sa o stapanesti sanatos si fare incidente
                  sigpic
                  NEVER FORGOTTEN

Comment

Multumesc, asa sa fie ;-)
                    Last edited by Razvan_DUB; 5 March 2008, 17:25.

Comment

• Heiii din contra ...mai bine o m-ai lasaai asa vreo 2-3 zile pentru ca ti-au aruncat cu oua) ce lume in ziua de azi...bosorogii astia

Comment

• Mai bine sa dea cu oua decat sa o zgarie :Winkanimated:. sau si mai rau, sa arunce cu ceva care sa lase urme in caroserie :Cap:

Comment

• As vrea si eu sa-mi innegresc stopurile...ce imi recomandati?

Comment

• Spray negru, dar nu da si pe zona unde sunt becuri. Fa asta pentru siguranta ta, nu te gandi la aspect.
                            Cel mai nou proiect auto din România!
                            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Sau pune folie.
                              Iese mai frumos.
                              http://www.loganclub.ro/forum/vand_m...or-t35360.html

Comment

• Originally posted by andrei View Post
                                Spray negru, dar nu da si pe zona unde sunt becuri. Fa asta pentru siguranta ta, nu te gandi la aspect.
                                nu vreau sa dau pe zona in care sunt becuri, tocmai din aceasta cauza. ma bucur cand vad ca mai sunt oameni care gandesc la fel ca mine ...si inca o intrebare, odata spray-ul aplicat, se mai poate sterge ulterior?
                                bonus 2 poze...masina mea imbatraneste pe zi ce trece...
                                Attached Files
                                Last edited by Razvan_DUB; 9 March 2008, 23:40.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google