) si tu vrei sa-mi zici ca daca trec pe langa tine nu ma orbesti nu ? deci sa inteleg ca daca sunt reglate la service nu orbesti pe nimeni
) R e langa T pe tastatura , scuze pentru greseala
), frumos ca.nu mai trebuie.sa.le vopsesti, hai sus cu ele pe masina
) bine bine nu mai mai cert cu tine ... ca nu am de la ce ca sa stii ca farul din stanga bate mai jos ca cel din stanga , cel din stanga bate sus , ca sa vad sa nu-mi sara in fata noaptea prin oras vre-un copil nebun , oricum cine cedeaza primul e mai destept , bafta in continuare la ce ti-ai propus cu masina , pana acuma arata bine , ;)
) bine bine nu mai mai cert cu tine ... ca nu am de la ce ca sa stii ca farul din stanga bate mai jos ca cel din stanga , cel din stanga bate sus , ca sa vad sa nu-mi sara in fata noaptea prin oras vre-un copil nebun , oricum cine cedeaza primul e mai destept , bafta in continuare la ce ti-ai propus cu masina , pana acuma arata bine , ;)
. Vezi ca ai scris farul din stanga de 2 ori
...bafta si tie cu masina
). Eu nu fur, ciordesc
)...iti dau un pm maine ca vreau sa te intreb ceva.
)
). Eu nu fur, ciordesc
)...iti dau un pm maine ca vreau sa te intreb ceva.
)

. We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment