Bh 09 zta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sall bihorene apucate si pune amprenta pe golan sa arate frumos
    bafta la tuning ;)
    sigpic http://www.loganclub.ro/forum/my_dni-t26357.html

Comment

faza cu 2 persoane in portbagaj am incercat-o si eu acum cativa ani...si pot afirma ca incap lejer acolo...:P

Comment

O sa dea bine folia pe masina, o face mai "mafioata"!!
        Tinc fest !!

Comment

cateva noutati la loganush:
          -filtru de pollen-mutumiri lui critistreulea pentru tutorial
          -aparatori de noroi-usor de montat si dau bine
          -paravanturi de la Dobre com- la cererea sotiei
          -folie stalp de la turturel de pe forum+logo logan club pe parprizul spate.
          -inele aeratoare vosite in gri.

cam atat. cateva poze mai jos.
          Attached Files

Comment

bun bun, inceput bun, dar codita de rechin ? nu se da jos?
            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

sa stapanesti sanatos masina si sa nu ai niciodata probleme cu ea.
              parerea mea e ca acea codita de rechin nu`si are rostul acolo, iar fara cromul din fata ar arata si mai bine. din ce vad in poze, arata tare bine stalpii facuti la turturel (eu am protectiile de la praguri de la el si sunt tare multumita)
              sigpic

Comment

Frumos golanelu sa ai mare grija de el! Cea mai pretentioasa culoare posibila noi il avem in familie de peste 5 ani iar panzele de paienjeni ..... oribil. Oricum ies la polishat poti face tu acasa lucru acesta cu un polish din comert si multa rabdare ( 4-5 ore)o sa urmeze sa ma apuc si eu de ea cat de curand! Bafta in continuare!

Comment

la cererea sotiei au venit paravanturile?poy nu mi se pare o alegere chiar inspirata...pentru ca in timp..si nu o sa treaca prea mult timp...geamurile se vor zgaria acolo unde intra in cheder...nu vreau sa sune aiurea, dar cam asa va fi
                  Keep It Real! Keep It Simple!
                  sigpic

Comment

Originally posted by Tudor View Post
                    bun bun, inceput bun, dar codita de rechin ? nu se da jos?
                    nu, nu, ca da stabilitate la spatele masinii )

Comment

))))), ma gandeam ca da niste cai putere
                      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

caii putere fiind stabiliti nu prea mai avem ce face cu acceleratia.
                        doar sa apasam constiincios.

ma mai gandeam sa pun niste stickere de renault f1 team pe usile din spate ca si in poza atasata. am gasit pe forum poza, cer scuze pentru plagait...

oricum prima data tre sa fac revizia la el, fiind aproape si de 50 de miii mai schimb si placutele de frana+ulei+filtre+ce mai trebe.
                        Attached Files

Comment

salut tutoror

dupa aproape an am reusit sami fac rost de folie ca si la ceasurile de prestige.
                          leam si montat, cu ajutorul tuturialurilor de pe forum nu a fost deloc greu,
                          singurul minus este faptul ca nu am gasit acele cadrane de plastic cu inelul subtire in jurul ceasurilor cromate. pana voi gasi si acela o sa raman cu cele veci. Am mai schimbat si cheile pentru ca incepusera sa crape acel cauciuc deasupra la deschidere.
                          cateva poze mai jos
                          Attached Files

Comment

Bv.. imi plac ceasurile e prestige. Si masina e foarte frumoasa si ingrijita!! Mai vrem pozeeee

Comment

Cat te-a costat schimbarea cheilor? Ca si la mine arata jalnic, umblu la butonul de inchidere cu un varf de capac de carioca lipit pe deasupra cu leucoplast transparent sa nu cada.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google