Logan 1,6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dany_DNY
    replied
    @SDP - pe ele au o eticheta parca care scrie D2S, de la casilio le-am luat si am dat 120 lei pe set
    @bogdan - da, eu o repar ! Am folosit fibra, rasina, chit de fibra si smirghel ... trebuie sa dai gauri si sa faci un fel de "sandwich" ca sa tina fibra

Leave a comment:

• bogdan BOG
    replied
    bara spate tu o repari?ce materiale folosesti?o am si eu crapata de mult si as vrea niste indicatii sa o repar!numai bine.

Leave a comment:

• B-53-SDP
    replied
    Foarte tare pozele imi place masina. Da alea chiar nu sunt D2S pentru ca becurile D2S nu au fire. Cred ca sunt special pentru lupe. De unde le-ai luat si cat te-au costat ?

Leave a comment:

• florin_dnf
    replied
    Frumoase poze...

Leave a comment:

• Dany_DNY
    replied
    A trecut ceva timp decand nu am mai scris pe aici ... intre timp am mai facut una alta

1 set de becuri D2s, pe cutie scrie d2h dar sunt d2s
    2 anvelope toyo t1r noi (daca reusesc sa le omologhez, o sa mai iau 2 bucati)
    bucsa pt reducerea jocului din schimbatorul de viteze ( mersi matheo )
    bara spate reparata, urmeaza sa se vopseasca pe rca-ul celui vinovat (pentru cine nu stie, bara a fost lovita asta toamna ...)

bonus, cateva cadre care imi plac foarte mult, sunt c-am primele poze profi cu masina . Pe aceasta cale ii multumesc lui Cosmin TheJok3r !
    Attached Files

Leave a comment:

• PRESTIGE
    replied
    ok ms de informatie si inca o data nota 10 pt masina

Leave a comment:

• Dany_DNY
    replied
    @georgeTGN - multumesc frumos ... loganu' alb e a lui Sorin
    @prestige - mersi farurile sunt cele stock doar ca am montat lupe in ele si le-am vopsit interiorul negru si montajul l-am facut singur.
    Le am de fix 1 an si sunt super multumit de ele ... ia legatura cu user-ul serban_pc sau casilio pt lupe . Costa cam 450 -500 lei tot kitul de lupe cu xenon
    @mamba - ma bucur ca iti place , acuma sunt la winter mode (jante de tabla si barele stock) ...

Leave a comment:

• mamba
    replied
    Intradevar un logan foarte frumos si modificat cu gust!

Leave a comment:

• PRESTIGE
    replied
    ce frumos arata loganul galben felicitari pt tot ce ai facut la masina nota 10!!! farurile de unde le-ai luat? si cu cat??? succes in continuare si cat mai multi km fara probleme

Leave a comment:

• GEORGE TGN
    replied
    Salut, frumoasa masina din dotare......Mi-am facut o impresie foarte buna(este foarte ingrijita). O poza cu masina din zona "piata resita".
    Attached Files

Leave a comment:

• Dany_DNY
    replied
    @MIU-le - o sa merg o perioada sa vad cum se comporta si ma decid dupa daca ii invelesc sau nu
    @Kalimera22 - da am trecut pe acolo, ma grabeam foarte tare ca eram in criza de timp . Imi parea mie numaru cunoscut ... dar nu stiam de unde .

Leave a comment:

• Kalimera22
    replied
    Nu stiam ce toba se auzea alaltaieri pe la titan ...cand colo...surpriza.
    Te-am admirat in oglinda,dar prima banda a mers mai bine si nu te-am mai vazut!
    Se vede super angelu :P

Leave a comment:

• Alex_MIU
    replied
    Eu am avut serpalai cu banda pe ei iar acum ii am p-astia fara si sincer nu mi se pare ca trage mai rau masina.Iar de topit furtune nici vorba)

Leave a comment:

• Dany_DNY
    replied
    @CataFOF - o sa ii invelesc si eu ...
    Last edited by crististreulea; 30 June 2012, 21:08.

Leave a comment:

• CataFOF
    replied
    Originally posted by Dany_DNY View Post
    Mai am o nedumerire, nu stiu ce sa fac sa invelesc sau nu serpii cu banda termo-izolanta ?
    prietenas , pune banda pe ei , si pune`o cat nu sunt pe masina , daca i`ai pus deja o sa fie destula chinuiala .
    iti zic ca stiu ce chin a fost sa stau cu capul aplecat pe sub masina sa leg banda , stie si cosmin ca el mia pus o rola de banda pe ei.
    nu am pus banda doar de frumusete , am facut teste cu si fara si e mare diferenta , nu stau sa mai detaliez , este netul plin de pareri si rewiev-uri despre banda.
    Last edited by CataFOF; 21 January 2012, 23:22.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google