Logan 1,6
Collapse
X
-
S-a cam pus praful pe aici ... o lista cu cateva dintre noile modificari :
- serpisori 4-2-1
- traseu pe 50 fara catalizator
- remapare
Acum am evacuarea cap-coada pe 50, e altceva ... a devenit mai silentioasa si zgomotul se aude mai gros si mai frumos, fata decat cu finala sport . Acuma daca merg cu a5a la 2000rpm se aude muuult mai incet de cum se auzea inainte.
Cel mai bine trage de la 2500-5000 ... dar nu prea am apucat sa o alerg asa mult, ca dupa 4500rpm incepe sa imi sara lichidul de racire pe la termostat, maine o sa rezolv problema . Mai am o nedumerire, nu stiu ce sa fac sa invelesc sau nu serpii cu banda termo-izolanta ?
Cateva poze cu shErpalaii
... am cateva si cu traseul dar sunt in telefon cand o sa le pot scoate o sa le pun si pe alea !
Ii multumesc pe acesta cale lui Al!n pt serpi
!
Last edited by Dany_DNY; 21 January 2012, 18:55.
Leave a comment:
-
@adelin - multumesc frumos, in curand nu va fii masina doar de distractii si plimbari
La anu am imi plan urmatoarele lucruri :
- resoftare
- serpisori
- traseu pe 50
- eleron de luneta
Ma bucur ca anul acesta tot ce mi-am propus sa fac am facut si unele chestii la care nici nu prea ma gandeam, asa sper sa se intample si in 2012
Pe aceasta cale va urez tuturos un an nou fericit, plin de bucurii, sanatate si tot ce va doriti
LA MULTI ANI ! sa ne auzim cu bine si in 2012 !
Leave a comment:
-
imi place foarte mult masina,TAXI!!! ar trebui personala masina asta...Originally posted by Dany_DNY View PostDa masina o am de noua, de 30.000km merg pe GPL ! Motorul merge foarte bine ...
putine taxi`uri modificate...c ai tu dupa parerea mea eu zic ca este exagerat pt o masina de taxi
oricum multa bafta in continuare si gandeste la viata ei;)
Leave a comment:
-
Da masina o am de noua, de 30.000km merg pe GPL ! Motorul merge foarte bine ...
Leave a comment:
-
Nu am inteles din topic/ nu am fost atent daca ai masina de noua ...
Elf'ul il flosesti in mod constant sau ai folosit si alte marci ? de 200 de mii de km ?
Ai desfacut cumva capacul de la culbutori pentru reglaj tacheti ? aveai ceva depuneri in motor?
Si eu bag tot elf 5w40 evolution sxr si ma gandeam sa il schimb dar cred ca nu o sa mai caut cai verzi pe pereti din moment ce la tine e ok motorul la 200 k km.
Multumesc pentru raspunsuri
Leave a comment:
-
Pai il schimb la 10.000km si ii bag numai elf 10W40 pt vara ... si pt iarna tot elf dar 5w40
!
Leave a comment:
-
Spune-mi te rog ce ulei folosesti, ce vascozitate, ce marca de filtru ? si cat de des il schimbi
Mersi
Leave a comment:
-
Cea mai buna idee a avut.o fane (organizatorul de calarasi), montarea pompei si manetei de mcv, iar sprituitoarele farurilor le.a legat pe circuitul care la mcv duce in spate!Originally posted by soboBN View PostDa ma mai multe detalii te rog, despre cum ti-ai facut reglajul la far electric, si cum ai facut cu spalatoarele.Da-mi un pm daca esti amabil
Merci
O treaba si mai buna ar fi cu sprituitoarele care se deschid.
Leave a comment:
-
@nicu_rcn - nu a apucat sa o vada din fata ala de la rar
)), cand a venit la masina si a vazut toba cica "va duceti schimbati toba si reveniti" nu s-a mai uitat la restu .
@HMV - daca vor sa se lege de asta te poate face
. Amortizoarele cred ca le las pe astea, am monroe (gaz) pe fata si stock pe spate .
@Razvan - crezi ca doar de modificari care afecteaza performanta se leaga?
)) ... se poate lua de oriceee mica modificare
@aleXpeed - mersi
, mi-a zis tata ca te-a vazut ieri
... e alta masina iarna si vara
))
Leave a comment:
-
Da ma mai multe detalii te rog, despre cum ti-ai facut reglajul la far electric, si cum ai facut cu spalatoarele.Da-mi un pm daca esti amabilOriginally posted by solano View Posteu am reglaj electric la faruri si spalatoare...ma gandesc ca poate de aia nu mi_a zis niimic..si mai e o faza, ei nu vazusera pana atunci far de logan cu o singura lupa.ori cu 2 ori simplu...sper sa nu mai am de a face cu ei....plus ca angelul il am pe buton, si la pozitii am bec normal, nu led, ca se vedeau albastre, si am renuntat la leduri. dar pe aia care au xenon in far fara lupa nu ii mai ia???
Merci
Leave a comment:
-
Daca vor se iau si de capota, nu e problema, o baga pe-asta cu obturatul luminii.
Bai masina arata tare binee, azi l-am mai salutat pe nea' Vasile, trecuse pe str. Doamnei cand eu stateam ilegal la Sensiblu pe interzis, asteptam pe cineva
)).
Ca idee, cum arata iarna in bot.. si cum arata vara in avatar
.
Leave a comment:

Leave a comment: