Golanul Meu ALB Laureate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Irinel TIN
    replied
    Am trecut ITP-ul fara probleme astazi.masina a corespuns din toate punctele de vedere.

Leave a comment:

• Irinel TIN
    replied
    un VT........
    Attached Files

Leave a comment:

• eu_blitz
    replied
    salut baieti
    folia omologata nu se treve nici in talon si nici in carte daca vreun politist va ia talonul pt folie omologata mergeti la RAR acolo o sa va masoare cu un aparat transparenta si va pune o stampila pe dovada cu care mergeti la politie si va luati talonul, apoi ca sa nu platiti amenda in termen de 15 zile de la eliberarea PV faceti plangere in instanta si gata
    sper ca am fost folositor si eu la ceva

Leave a comment:

• Irinel TIN
    replied
    nu e nicio problema Florian.si eu am spus ca nu cred ca se trece in talon.eu am pentru folie autorizatie(e un document separat emis de firma unde am pus folia) si am si abtipildurile alea cu R.A.R.sau cum se numesc lipite pe geamuri.totii politistii care mi-au cerut autorizatia nu au comentat nimic,au zis ca este in regula.
    Last edited by Irinel TIN; 13 December 2010, 17:26.

Leave a comment:

• FlorianYFL
    replied
    Originally posted by nicu_rcn View Post
    apropo, in legatura cu folia, un prieten din capitala cu o dacie cu folie autorizata a venit pe la mine, ok, in zona (titu mai exact) l.a oprit politia si a cerut documentele foliei, le.a dat, dar dupa asta au vrut sa.i ia talonul deoarece au spus ca nu e trecuta in talon(abia a scapat cu spaga 50 lei) la tine e trecuta in talon? ca aici vroiam sa ajung?
    Folia nu se trece in talon, poate in CIV dar cu siguranta nu este obligatoriu sa o treci in talon. scz ca poluez topicul dar poate mai citesc si altii...

Leave a comment:

• Irinel TIN
    replied
    Maine TIN-ul va merge la ITP.

Leave a comment:

• nicu_rcn
    replied
    da, din pacate, da, parca am fi cine stie unde, pentru toti colegi care trazitati zona, feriti.va de politia titu!!!

Leave a comment:

• Irinel TIN
    replied
    am observat ca politia e pusa pe ''fapte mari'' la voi acolo

Leave a comment:

• nicu_rcn
    replied
    asa e pe la noi pe aiciacum putin timp am avut un drum la targu mures, la intoarcere unde crezi ca m.a oprit politia? cred ca ai ghicit, la titu , deci nu m.a oprit in aproape 400km dus si intors la fel si m.a oprit la 7 km de casa, dar am scapat, ca nu au gasit nimic in neregula

Leave a comment:

• Irinel TIN
    replied
    nu,nu este trecuta in talon,nu cred ca o are cineva trecuta.oricum eu o am pusa la GYP bulevardul Preciziei si este firma autorizata pt folie.sa stii ca am fost si eu la Titu acum 1 an si m-a oprit politia si a vrut sa imi ia talonul pentru toba(pe vremea aia aveam toba sport).si la fel am rezolvat si eu cu o mica ''atentie'' de 50 de lei )

Leave a comment:

• nicu_rcn
    replied
    apropo, in legatura cu folia, un prieten din capitala cu o dacie cu folie autorizata a venit pe la mine, ok, in zona (titu mai exact) l.a oprit politia si a cerut documentele foliei, le.a dat, dar dupa asta au vrut sa.i ia talonul deoarece au spus ca nu e trecuta in talon(abia a scapat cu spaga 50 lei) la tine e trecuta in talon? ca aici vroiam sa ajung?

Leave a comment:

• Irinel TIN
    replied
    Originally posted by nicu_rcn View Post
    pacat ca l.ai dat jos, mi.e imi place, chiar vreau sa.mi pun si eu, dar am inteles ca ar fi probleme cu politia, stie cineva, asa e?
    Eu nu am avut probleme cu politia.dar stiu ca nu ai voie.pe mine m-au oprit cand il aveam da' nu m-au intrebat de el,m-au intrebat de autorizatia pentru folie.acum depinde de noroc.vezi ca este ieftin colantul ala.eu am dat pe 2 metrii patrati 20 de ron.

@nikuniku-care este faza cu loganul din india?ce este cu el?
    Last edited by Irinel TIN; 8 December 2010, 23:49.

Leave a comment:

• nikuniku
    replied
    cam asa arata un logan in India
    Attached Files

Leave a comment:

• nicu_rcn
    replied
    pacat ca l.ai dat jos, mi.e imi place, chiar vreau sa.mi pun si eu, dar am inteles ca ar fi probleme cu politia, stie cineva, asa e?

Leave a comment:

• Irinel TIN
    replied
    Inca o poza cu golanul meu,de la departare.apropo am dat jos parasolarul ala alb de la parbriz,nu imi mai place.o sa revin cu o poza noua
    Attached Files

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google