Golanul Meu ALB Laureate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• io0onut
    replied
    am inteles, am citit si eu si intradevar...multi nu recomanda aceasta operatie...nu o sa ma risc, raman pe varianta achizitionarii unor H&R, eventual cele stock le folosesc iarna

Leave a comment:

• Irinel TIN
    replied
    Am taiat cate o spira si pe fata si pe spate.Nu stiu exact cat a coborat,insa destul de mult.Stiu ca multi de pe forum nu recomanda taierea arcurilor stock,dar pot spune ca masina se comporta destul de bine dupa aceasta "operatie".

Leave a comment:

• io0onut
    replied
    cat ai taiat din arcuri si cam cat ai reusit sa o cobori ?

Leave a comment:

• Irinel TIN
    replied
    Da.Am pastrat arcurile originale ale masinii intacte.Am mai facut rost de o pereche de arcuri stock foarte ieftine(mai mult pt experiente),le-am taiat,le-am montat si asa au ramas pe masina.
    Last edited by Irinel TIN; 29 June 2012, 01:10.

Leave a comment:

• Tudor
    replied
    0ricum e mai acceptabila.arata bine ..ai taiat din ele ?

Leave a comment:

• Irinel TIN
    replied
    Pai nu sunt prea multe lucruri noi.Nu prea m-am mai ocupat de ea in ultima vreme deoarece am condus o alta masina.Masina nu prea a mai circulat(doar rareori) in ultimele 2 luni.Arcuri sport nu am cumparat,au fost alte prioritati,dar am facut rost de un set de arcuri stock pe care le-am "tiganit".Mai spre sfarsitul verii sper sa achizitionez o reglabila de clio.Masina arata asa in momentul de fata.
    Attached Files

Leave a comment:

• retro 590
    replied
    Nimic nou? Nu ai pus inca arcuri?

Leave a comment:

• DaniD
    replied
    Salut

Jantele de dinainte mie personal mi-au placut mai mult. Acestea cer mai multe modificari la masina.
    Poti sa-mi spui exact modelul la jantele acelea Renault si la ce pret le-ai dat?! Eventual intr-un PM.
    Bafta!

Leave a comment:

• Dan Georgescu
    replied
    Originally posted by Irinel TIN View Post
    Si o poza facuta acum 1 luna cand am ''implinit'' un numar frumos de KM....
    S-o stapanesti sanatos in continuare !!!!!!!!!!

Leave a comment:

• Mishu
    replied
    ceva noutati,poze ?

Leave a comment:

• Tudor
    replied
    n`ai luat arcuri?

Leave a comment:

• Irinel TIN
    replied
    nu ma supar.multumesc.arata bine

Am si eu o intrebare.Stiti cat debune sunt arcurile sport TA-TECHNIX pt logan.a avut cineva puse pe logan?

Sunt inresat srtict pt logan,ca in rest stiu ca sunt bune ca firma,are varul meu pe o Skoda Octavia RS,dar el are suspensie reglabila(arcuri+amortizoare)

Intreb pt ca am gasit noi pe 4 t u n i n g la pretul de 110 euro

Astept raspunsuri.multumesc
    Last edited by Irinel TIN; 10 May 2011, 09:52. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• Mishu
    replied
    m-am jucat si eu la o poza...sper sa nu te superi
    Attached Files

Leave a comment:

• Irinel TIN
    replied
    17PnF multumesc.jantele vechi au fost primite cadou la vremea respectiva de la fratele meu asa ca nu prea am avut ce sa comentez de ele.mie imi placeau si alea doar ca veneau prea in interior,dar dupa astea noi sunt inebunit )

Leave a comment:

• 117PnF
    replied
    fata de dulapurile alea de jante pe care le-ai avut inaite... astea de acum chiar arata prea bine

si cu arcurile mergi incet si sigur;) fara graba

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google