Uau :d

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ce masina ti-ai achizitionat?

Comment

Din profil, imi dau seama ca un Mercedes E classe, si ceva de la VAG.

Comment

Noa sa prezint si eu masina , una dintre ele.
        Este vorba despre un Mercedes R350 7g tronic tractiune integrala 272 cp , cutie semi-automata, momentan are in jur de 50.000 km si un consum de 15,7.Masina a fost cumparata aproape de noua a fost luata la 15.000 km din state.

LE:@Cezar:Poza care o am la profil e a passsatului r32 , am pus-o pentru ca am si un passat si imi place poza
        Attached Files
        Bart: I am through with working. Working is for chumps.
        Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

super masina, sa o stapanesti sanatos. cu ce ai adus-o din state, cu transport maritim? numai bine
          sigpic

Comment

Da Pe cale maritima pana in germania.

Comment

Frumoasa masina,dar nu da prea bine cu placuta de inmatriculare fata.Acolo e locul ei?
              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Originally posted by Rudy View Post
                Da Pe cale maritima pana in germania.
                Eu tot pe cale maritima pana in Germania le-am adus. Prietena n-a stiut treaba asta si si-a adus masina in Constanta...dupa o luna de gasit nod in papura (ba ca e pe nu stiu ce nume, ba ca e nu stiu ce lege) a renuntat la masina si a trimis-o inapoi in State. Sa ne traiasca legile in frunte cu Partidul Comunist Roman
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Originally posted by D-FENS View Post
                  Frumoasa masina,dar nu da prea bine cu placuta de inmatriculare fata.Acolo e locul ei?
                  Pai alt loc nu am gasit ? Stiu ca nu da bine dar nu prea vad alt loc .

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google