My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Thejock3r
    replied
    pozNe cu ea!!!!
    Attached Files

Leave a comment:

• Allyn_y
    replied
    foarte interesanta mai ales melodia pe fundal )

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    Masina arata impecabil , de-ar fi toate loganurile tunarite ca a ta. Succes pe mai departe !

Leave a comment:

• lau911
    replied
    cum ne-ai obijnuit :Cu gust !

Leave a comment:

• Andrei.TMT
    replied
    Pfoi,superb.
    Cumva e opera lui Santos ?

Leave a comment:

• Thejock3r
    replied
    Multumesc tuturor.

Pana una alta a iesit si un film scurt cu masina. Sper sa va placa

https://www.facebook.com/airridecustom.romania?fref=ts

Leave a comment:

• loganfrc
    replied
    @mariusgeorgel, si o masina ca asta nu mai poate fi una de zi cu zi .
    Felicitari Cosmin una dintre cele mai frumoase masini din Romania

Leave a comment:

• dsign
    replied
    @mariusgeorgel, aici e vorba de cativa ani de munca si bani aruncati. De ce trebuie neaparat sa faci fix la fel? Cosmin te va ajuta cu siguranta acolo unde el se pricepe cel mai bine : suspensie pneumatica. Este lucrul cu care trebuie sa incepi daca vrei sa fie totul gata deodata.

Leave a comment:

• mariusgeorgel
    replied
    cosmine eu unu am ramas masca esti tare. Indruma-ma si pe mine ma refer exterior unde o pot face si eu ca a ta? dispun de niste banuti care strang pt asa ceva.deocamdata doar exterior.poate primesc un raspuns

Originally posted by mariusgeorgel View Post
    cosmine eu unu am ramas masca esti tare. Indruma-ma si pe mine ma refer exterior unde o pot face si eu ca a ta? dispun de niste banuti care strang pt asa ceva.deocamdata doar exterior.poate primesc un raspuns
    Last edited by mariusgeorgel; 22 October 2013, 01:40. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• nicu_rcn
    replied
    Originally posted by Thejock3r View Post
    SAB 2013 ! printre singurele Dacii Logan de la show !
    am si eu doua, ce sa zic, superba
    Attached Files

Leave a comment:

• marius_21
    replied
    apreciez ca nu ai tapitat bordul...bv imi place si daca treci vreodata prin BUHUSI jud bacau sa imi lasi si mie un rasp a-si vrea sa fac o poza "face to face" cu a mea...

Leave a comment:

• dan.moraru
    replied
    Felicitari pentru felul in care arata masina,multa bafta in continuare si cat mai multe trofee castigate pentru aceasta masina,chiar merita sa fie "Best Autohton" si nu numai.

Leave a comment:

• Pacco
    replied
    Ce-i al tau, e pus deoparte.
    Pasiunea n-are limite, si tu esti un exemplu bun pentru foarte multi, un om de la care ai ce invata, un om de nota 10.
    Iar masina...ei bine, masina, pana si celui mai dificil, si fitos, si mofturos si anti-Logan ii fura un zambet cand o vede. Iar cei care nu recunosc, ii roade invidia.

Leave a comment:

• dsign
    replied
    Un an plin de succese se apropie de final, incepe sezonul noilor modificari Sigur mai gasesti ceva de lucru in iarna asta, iar de la primavara asteptam noi premii. Si noi suntem mandri!

Leave a comment:

• adil
    replied
    Te salut si te felicit inca o data pentru minunatia asta de masina si pot spune ca si eu sunt mandru de tine,un gigantesc BRAVO de la mine!

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google