If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
deja ne gandim la accidente, la watii la maxim si alte nebunii )
ps1.lemnele alea credeti ca-s prinse cu soricei sau elastic de bani? pfff
ps2. copilul are peste 5 ani nu trebuie sa stea nimeni in spate cu el
ps3. scaunul ala este cu mult peste ce au altii in masini stock
Setupul din spate estre strict de show/idee/cum vreti sa-i spuneti - cu aceasta masina, copilul nu a mers decat f f f rar ..
Da dar copilul trebuie sa stea cu cineva in spate,si eu am copil mic de 8 luni dar sta mama cu el in spate,nu poti lasa copilul singur,asta e doar parerea mea,bafta in continuare.
Nu mai schimb nici stalpii interiori ( momentan ) si nu mai am nevoie nici de fetele de usi spate - m-am descurcat cu ce aveam.
Contrar asteptarilor, se pare ca acest thread este inca des vizitat. Din respect pentru toti, adaug noi informatii referitoare la masina mea :
1) s-au mai achizitionat 2 monitoare ( ce naibii voi mai face cu ele nu stiu )
2) s-a finalizat cu izolatia masinii ( STP )
3) s-au facut per comanda niste inele pentru difuzoare
4) s-a conturat timid cam cum vor fi amplasate niste difuzoare
5) pe partea din spate incerc sa ma joc sa vad ce iese - nu am inca habar
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Leave a comment: