My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Ba isi are locul printre aia bunii. Tu stii bine asta. Totusi, cand aud/vad "unknown" parca imi vine cu greata asa...
-
am fost si am vazut'o live inclusiv cum dansa..e superba si a fost mult peste masinile prezentate acolo probabil de aceea atrage antipatie posesorilor..dar nu pot sa neglijez nici ML'ul acela..bine vorbind de alt nivel aici FELICITARI
Leave a comment:
-
Cosmine, cine stie ce inseamna tuning-ul apreciaza munca depusa si rezultatele, restul e CANCAN..., felicitari si la cit mai multe aparitii la show-uri.
Leave a comment:
-
Multumesc. Din pacate, masina imi atrage antipatii cand vine vb de posesori ai aceleiasi marci sau posesori de masini cu nivel apropiat al Loganului si din ce in ce mai multe aprecieri in partea pasionatilor de tuning ale unor branduri cu renume - e cam ciudata treaba, dar mergem inainte.
multa frustrare si dovada de neputinta
In weekend am fost invitat sa particip la etapa de indemanare de la Ploiesti, in zona Expo, alaturi de cluburile No Speed Limit, Overspeed , Unknown, Custom Works. Practic, am fost outsider si m-am simtit extraordinar.
Cateva poze de la eveniment si cateva poze din ultima perioada.Attached Files
Leave a comment:
-
cand vad cum evolueaza masina asta si in ce stadiu a ajuns... aproape sleeper de afara... "eeee...doar un logan mat cu jante."
pana incepe sa miste din fund
felicitari pentru masina si bun gust.
esti sursa de inspiratie
eJti BO$$ - asta e doar o gluma, sper sa o apreciezi corespunzator.
Leave a comment:
-
Ma bucur ca cu toate ca ne-am cunoscut certandune in mediul virtual au trecut anii si situatia s-a schimbat, noi nu ne mai certam si masina ta a evoluat mult cu ajutorul tau si tinde spre perfectiune.
Felicitari !!!
Leave a comment:
-
Ceva pe intelesul tuturor - o mica parte din istorioara de acest an al KYS-ului.
Leave a comment:
-
felicitari Cosmine pentru munca depusa si sa nu te opresti aici...
Leave a comment:
-
Bravos Jokero,îmi place ce a ieșit până acum,sunt curios cum se aud "cântăreții".
Pe viitor să ascunzi butelia de gpl
)
Leave a comment:
-
Are dreptate Dani.
Uimitor ce a putut sa scoata din ea si de mentionat ca niciodata nu s-a oprit. In fiecare an a venit cu noi imbunatatiri, cu idei....Bravos lui, munca+bani+timp=pasiune=o masina dementiala.
Leave a comment:
-
UIMITOR de fiecare data . Deja s-a ajuns la un nivel atat de complex, incat unui privitor avizat ii trebuiesc cateva ore bune sa observe toate detaliile.
Trebuie inteles ca in spatele acestui tablou minunat sunt adunate sute de ore de munca "peste program", implicati o multime de oameni, oboseala, etc. Tocmai de aceea, proiectul este si mai apreciat de cunoscatori
Bravo!
Leave a comment:
-
Da da..this is kys...unicat..felicitari din nou! Hai la 1 mai
)
Sent from my P5-Mini using Forum Runner
Leave a comment:
-
Spiritul acesta din pacate este pe cale de disparitie,Christnacht - la noi daca nu se arunca cu maro doar pentru ca ego-ul sa fie hranit la maxim, nu se poate. Partea buna este ca m-am obisnuit.
In acest moment masina are o vopsea impecabila, un sunet pe masura si abia astept sa-i termin detaliile
Bafta tuturor
Leave a comment:

Leave a comment: