My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Multumesc frumos de raspund.Originally posted by Thejock3r View PostLa mine nu s-a lucrat cu saibe - direct camber plates cu obtiunea pe care ai dat-o tu @vali1233.
@Radu , dupa mini camberul pe spate, la jantele pe 18 am scos o diferenta de aprox 1 cm. Nu este mult dar este suficient cat sa-mi diminuez traforajele.
@koolbody - multumesc frumos
Mersi frumos de urari.
Leave a comment:
-
Frumoasa foc
Ca si jante nu zic ca astea arata rau dar tot alea parca mergeau pe masina
Leave a comment:
-
La mine nu s-a lucrat cu saibe - direct camber plates cu obtiunea pe care ai dat-o tu @vali1233.
@Radu , dupa mini camberul pe spate, la jantele pe 18 am scos o diferenta de aprox 1 cm. Nu este mult dar este suficient cat sa-mi diminuez traforajele.
@koolbody - multumesc frumos
Mersi frumos de urari.Attached Files
Leave a comment:
-
Cadou de "genti" noi
sa le rulezi sanatos nenea!
Leave a comment:
-
pe spate ca sa nu se inchida unghiul de rulare,pe surubul dinspre fata masinii trebuie adaugat grosime dubla fata de surubul din spate
de exemplu daca pui o saiba pe surubul din spate,pe cel din fata trebuiesc puse doua seibi
Leave a comment:
-
Te rog spune-mi si mie ce inseamna in milimetri -1 grad pe spate, adica cat este de la marginea interioara a aripii pana la janta in partea de sus.
Multumesc.
Bafta in ce ti-ai propus !!!
Leave a comment:
-
Mersi de sfat. Ce ziceam eu de camber etc, dupa primele teste iesea totul ca un c00r. Am dormit mai mult ca de obicei iar a doua zi am luat-o de la capat cu gandurile si calculele.
Azi am montat pe fata piulite de cadere ( sper ca am zis bine ) de la H&R (-2 grade ) iar pe spate "camber plates" - 1 grad.
Pe fata am obtinut ce am vrut ( sa intre roata sub aripa ), pe spate trebuie sa mai violez putin aripile - nu este problema.
fara camber arata ca-n prima poza - dupa, a doua si a treia poza.
Masina va intra la evazat aripi iar la final sper sa arate pe gustul meu. In caz contrar, macar am incercat
Leave a comment:
-
Poti incerca ceva reglabil , astfel poti regla unghiul cum vrei tu .
La iesirea pe A2 este o vulcanizare cunoscuta si baiatul de la "unghiuri" este foarte intelegator si priceput !
Ps :Nu am gasit poza care o vroiam ... dar sper sa se inteleaga ,gaurile sunt alungite pe semirotund cu o fata plana si una inclinataLast edited by lau911; 25 February 2015, 02:01.
Leave a comment:
-
@nenea dsign operatiunea unghi negativ trebuie s-o fac saptamana viitoare - musai. As avea nevoie doar pentru spate. As incerca metoda neconventionala - "saiba". am vazut la Dny si me gusta. Am nevoie de camber f putin problema este ca se inchide putin si unghiul de rulare.
Asa zisele "camber plates" existente in piata nu ma satisfac - fac unghi de cadere mult prea mare fata de ce am nevoie. Inca studiez, intreb, pun in balanta.
Leave a comment:

Leave a comment: