Idei am multe, din pacate uneori lipsesc finantele 
Multam de urari. Spor si tie la modificari

Multam de urari. Spor si tie la modificari

) dar incerc acusica sa mai enumar cateva schimbari aparute la masinuta mea.
... ca astia vad ca au ramas blocati pe scumpiri in fiecare luna.
oricum banu a cam fost pus la ciorap pentru schimbarile care au avut loc.
! sa le invarti sanatos! SINGURUL LUCRU PE CARE TI-L POT RECOMANDA E : LA 2 ANI FA-I O PARAFINA...( la service) nu costa mult si iti apara masina si pe timp de iarna ..sare s.a.m.d! ideal e sa-i da-i parafina vara cand e cald cat de cat!eu am facut chestia asta si sunt multumit ! e doar o chestie de precautie daca vrei sa te bucuri de ea mult timp! BAFTA SI MAI PUNE POZE CU JENTILE! PT MINE SUNT CA UN IMPULS SA LE IAU MAI REPEDE!...plus ca am nevoie si de aprobarea nevestii!cica tre sa-i placa si ei!
)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment