If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Eu si cu jante mai mici decat stock cu 4cm si cu arcuri h&r am reusit sa merg pe un drum de am zis ca las acolo baia de ulei si am atins doar putin la scut. Trebuie sa mergi cu grija si nu patesti nimic.
si daca tot a fost cald am vopsit tambrii la frana.
la IATSA ia 400ron pe piesa de vopsit cu materialele lor, factura si garantie. (pentru capote si plafon aproximativ 1300ron)
de azi avem si folie orpro montata la brebu la lary 250ron
foto sunt cam slab calitativ pentru ca acum le-am facut. revin maine cu unele facute pe lumina
fotografii la lumina zilei cu foliile
de azi a capatat si protectie pentru marginea aripilor
urmeaza vopsit capote si plafon (spatele ramane clean) si pus xenon. deocamdata pe faruri (6000k)
masina a capatat si mocheta. cei interesati pot apela la :
postez aici pentru a veni in ajutorul unui cunoscut care se ocupa cu "mochetare" auto. are o vasta experienta cu cabinele de TIR iar recent a inceput sa se ocupe si cu turismele. meritele ii sunt recunoscute de cei de la chevrolet cu care are contract pentru a se ocupa de toate turismele noi ce urmeaza a fi puse in vanzare. pe parte de logan eu am fost primul lui client iar rezultatele se vad in fotografiile atasate. mocheta este trafic intens cu spate cauciucat care asigura aderenta maxima. dispune de o gama variata de culori. pentru membrii din prahova se poate deplasa la sala sporturilor pentru comenzi iar pentru cei din tara raspunde la numarul de telefon 0724824783 - Cosmin.
in foto veti observa ca mocheta se potriveste bine si pe podul pedalier chel dar si peste tavitele de cauciuc deja existente. pretul este de 60 ron/set.
si foto vedeti la postul 1933 din :
Interesante covorasele, arata bine. Sunt mai groase decat cele de origine? Pe spate sunt cauciucate?
Pt. instalatia xenon iti recomand 4300 K, este lumina cea mai apropiata de cea stock, nu'i vei deranja (prea rau) pe cei ce se deplaseaza pe sensul opus si vei avea vizibilitate buna si pe ceata.
este mocheta trafic intens destul de groasa (avand in vedere ca cei din camioane conduc in papuci sau desculti)cu spate cauciucat. iar xenonul sunt un pic in dilema :ori 6000K ori halogen philips race
Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
azi a capatat si aparatori la roti. stiu cat de enervant este sa mergi in spatele unui logan pe ploaie. de vopsit nu va mai fi vopsita dar va capata colant negru logan cup (negru ca sa nu fie prea batator la ochi), croamele de pe bot vor fi colantate, luminile pe bord si consola vor fi inlocuite, xenon faruri si proiectoare si capota spate clean. ce va mai fi vom mai vedea
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment