My Logan - 1.5 Dci 75 Cp -

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Stii cum e, un "profesionist" nu confunda, da' un boschetar intai forteaza usa sau sparge geamul si de-abia dupa aia se uita mai bine la prada.
    Ideea e de afara da impresia de ceva tentant.

    Comment


    • adica vede garcea aeroterma din mers ? au si ei detectoare de detectoare.
      dar nu cred ca mai foloseste cineva asa ceva. apropo, am un detector cobra, adus din "USA", daca te intereseaza. 3 peturi de Ciucas, ca mi-e sete.

      Comment


      • Tu esti in lumea ta NDL-ule, cu garcea si alte filme de-astea...al dracu ce sete ti-a mai fost, de dupa-amiaza ai luat-o! Ma duc sa desfac si io una. (sic!)

        io am dat "o nebunie" de maruhama 8889 pe care am data cca. 800lei...cu 250lei, asta dupa mai putin de 2 ani de folosinta ocazionala, l-am dat exact cand deja lumea incepuse sa nu mai fie interesata de detectoare.

        Comment


        • tu voiai sa zici ca o vad spargatorii si cred ca e detector ?
          pai,crezi ca aia nu stiu cat mai pot lua pe un detector ?!
          mult mai repede ti-ar lua capacele de la roti, ca au cautare ( cele oem).
          de aia nu mai vreau "de origine".

          Comment


          • Originally posted by B997NDL View Post
            adica vede garcea aeroterma din mers ? au si ei detectoare de detectoare.
            Vezi dacă citeşti pe sărite, ce are a face aeroterma mea cu detectorul de radar?
            Mi-ai adus aminte de o replică tare, chiar de sezon, a lui Dem Rădulescu, poftim link-ul!

            Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

            Comment


            • Originally posted by B997NDL View Post
              pai,crezi ca aia nu stiu cat mai pot lua pe un detector ?!
              Un boschetar se preteaza la orice seamana cu "un obiect".
              Dupa ce-l "juleste" vede el ce e mai exact si cat valoreaza.



              Ceva mai potrivit:
              Multumiri maestrului Horațiu Mălăele pentru aceasta sceneta!All rights owned by TVR.

              Comment


              • Originally posted by Kojak View Post
                Ai grija ca aeroterma aia, pozitionata ca in poze, poate fi usor confundata din afara masinii cu un detector de radar
                pai, uite ce avea de-a face...

                @Kojak. o stiam. geniala ! dar omul chiar e consumator renumit.

                Comment


                • De fiecare data o revad "ma rad"...astea erau vechile revelioane facute in fata TV-ului.

                  Comment


                  • Consum de toamnă - iarnă înregistrat în perioada 03 Noiembrie - 15 Decembrie a.c pe o distanţă parcursă conform Calculatorului de Bord de 1.477 kilometri, distanţă pentru care s-au consumat 87,7 litri de motorină, rezultă un consum de 5,94 litri/100Km.

                    Anvelope de iarnă Motrio Winter Far Away (3 ani vechime, aproximativ 18.000 de kilometri parcurşi cu ele), 70% din kilometri parcurşi în regim Urban, două ieşiri voite până la Kilometrul 36 de pe A1 pentru regenerarea filtrului de particule, un drum extraurban până la Alexandria, temperaturi exterioare cuprinse în intervalul -2 - 0 grade Celsius, trafic Urban mediu aglomerat, zăpadă şi mers bară la bară pe 01 Decembrie, când am ieşit cu fiică-mea şi nevastă-mea să vedem luminiţele de Crăciun (ce le-am mai bombănit şi pe ea şi pe maică-sa pentru minunata idee pe care au avut-o).

                    Comment


                    • Originally posted by Ampt View Post
                      Din ciclul "Diesel-ul modern salvează planeta" astăzi am avut parte de o nouă regenerare a filtrului de particule. Dimineaţă mă îndreptam către Carrefour Militari şi chiar în parcare, motorul a început să dea deja binecunoscutele semne că a intrat în procedura de regenerare. Aşa că am ieşit degrabă de acolo şi Autostrada A1 fiindu-mi cea mai la îndemână am dat o tură până la kilometrul 36, prietenul meu cel mai bun când vine vorba de curăţarea filtrului de particule.
                      Originally posted by Ampt View Post
                      Deja vu (aceiaşi locaţie şi acelaşi interval al zilei ca acum 6 luni) sau cum îi spuneam unui coleg de pe un alt topic, am ieşit din nou cu "câinele la plimbare"..., destinaţia favorită pentru regenerarea ca la carte a filtrului de particule fiind acelaşi celebru Km 36.
                      După ce şi a treia oară se întâmplă acelaşi lucru, atunci pot afirma fără teama de a greşi cu ceva, că deja a devenit tradiţie (în ultimele două luni, de când vremea s-a răcit şi influenţat bineînţeles şi de regimul de mers mai mult urban, intervalul între două regenerări ale filtrului de particule se situează undeva în jurul valorii de 400 de kilometri).
                      Stau şi mă întreb totuşi, oare câţi dintre posesorii de Diesel cu DPF (filtru de particule) acordă o atenţie aşa de mărită acestei proceduri de regenerare, care trebuie să recunosc că este destul de enervantă, mai ales când te prinde într-un trafic de oraş foarte aglomerat.

                      Ca simplă observaţie după fuga dată dimineaţă până la Km.36, precizez că pe Autostrada A1, întâlneşti în continuare participanţi la trafic care circulă cu maşinile având o viteză de deplasare între 90 - maxim 100km/h (şi maşini bune, cu pretenţii), de parcă ar avea porţelan sub pedala de acceleraţie. Fiind şi cu "câinele la plimbare ca să-şi facă nevoile", sub 120-130km/ eu pe a mea nu am lăsat-o.
                      Un alt amănunt pe care nu l-am mai precizat până acum este acela că de fiecare dată, după finalizarea procedurii de regenerare a filtrului de particule, motorul se simte mult mai relaxat.

                      P.S Datorită temperaturii exterioare, astăzi am observat mai bine ca niciodată aburul degajat în spatele maşinii, atunci când simpaticul filtru de particule a început să-şi ardă cenuşa.

                      Comment


                      • După ce de-a lungul acestui Jurnal de Bord am tot scris despre regenerarea filtrului de particule şi simptomele pe care le transmite asupra maşinii, haideţi să vă povestesc acum şi ce înseamnă concret această procedură, trăită de data aceasta din postura de simplu participant la trafic sau cum scriam şi pe un alt topic, ce înseamnă Marketing-ul în zilele noastre.

                        Concret, mă aflam în trafic pe Şoseaua Alexandriei rulând în spatele unui Duster, când la un moment dat, din toba acestuia de eşapament începe să iasă foarte mult abur alb, aşa dintr-o dată. Hopa îmi zic, trebuie să fie vreun dCi care tocmai şi-a început procedura de regenerare a filtrului de particule. M-am apropiat de el şi bineînţeles că un dCi era. Cât aveam să regret această apropiere, întrucât până să mă dezmeticesc şi să închid ventilaţia, în maşină îmi intrase deja un fum înţepător şi în acelaşi timp urât mirositor, de îmi venea să deschid uşa în mers că să aerisesc interiorul cât mai repede.

                        În concluzie, degeaba montezi un filtru de particule pe un motor Diesel şi te lauzi astfel că acesta nu mai poluează atmosfera, când de fapt atunci când filtrul se curăţă, tot în biata atmosferă sunt degajate toate mizeriile acumulate în el.

                        Morala: atunci când observaţi o maşină în trafic, care tocmai îşi efectuează procedura de regenerare a filtrului de particule, închideţi complet ventilaţia şi staţi cât mai departe posibil de acea maşină.

                        Comment


                        • ampt, tu mereu vad ca ii acorzi o mare atentie filtrului de particule, dar oare masinile care au start&stop si incep procedura de regenerare si in secunda doi, se opreste motorul la semafor, oare ce se intampla?
                          laureate 1.5l, albastru marin

                          Comment


                          • Start stop stie despre aceasta procedura si nu opreste motorul. Ba mai mult te avertizeaza ca procedura e in derulae ... cel putin asa e la vw.

                            By phone ... using Tapatalk and Samsung S5!
                            sigpic
                            This is My Ride!
                            !Visit and enjoy!

                            Comment


                            • @ten: Ţi-a răspuns colegul @M.FLORIN în locul meu.

                              Comment


                              • am un prieten cu un renault captur si nu prea este asa. Chiar daca incepe regenerarea filtrului, motorul se opreste.
                                laureate 1.5l, albastru marin

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google