My Logan - 1.5 Dci 75 Cp -

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ampt
    replied
    Chiar și după 15 ani, tot îmi este drag de el.

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    Am profitat de vremea frumoasă de afară și am dus Loganul la spălat.
    Și dacă tot am ieșit cu el la o scurtă plimbare, am alimentat cu motorină și i-am verificat și presiunea în toate cele 4 roți.

Merită din plin, toată atenția mea...
    Attached Files

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    Originally posted by Ampt View Post
    Astăzi a venit și rândul distribuției..., bineînțeles însoțită și de schimbul curelei de accesorii precum și a rolelor aferente.
    Pompa de apă rezistă în continuare!

Kilometri bord: 109.047
    Cost piese origine și manoperă: 795 lei
    Service: Dacoserv Sălaj
    Uite că am notat aici în jurnal, când am schimbat distribuția.

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    @77sky: Normal că distribuția am schimbat-o, doar pompa de apă este cea din fabrică.

Leave a comment:

• 77sky
    replied
    Originally posted by Ampt View Post
    După 15 ani și aproape 1 săptămână de la achiziție (31.03.2011 - 04.04.2026), Loganul 1, 5 dCi 75 CP DPF încă trăiește.
    ...
    Urmează distribuția și pompa de apă (încă o am pe cea originală montată pe mașină).
    Salutare!

Stai sa ma dumiresc...tu la 162 kkm inca ai distributia si PA originale ?!?!

Adica...nu le-ai schimbat DELOC?!?

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    Ulei de motor și filtre: 458,55 lei (achiziționate de la uleideulei.ro)
    Manoperă schimb ulei și filtre: 200 lei

Cost total: 658,55 lei

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    Și câteva poze..., așa cum v-am obișnuit.
    Attached Files

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    După 15 ani și aproape 1 săptămână de la achiziție (31.03.2011 - 04.04.2026), Loganul 1, 5 dCi 75 CP DPF încă trăiește.

Astăzi i-am schimbat uleiul de motor și toate filtrele, ca de obicei am optat și acum tot OEM.

Urmează distribuția și pompa de apă (încă o am pe cea originală montată pe mașină).

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    Poze..., Marea Neagră și kilometrii!
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 2 photos.

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    O nouă bornă atinsă astăzi cu Albișoara..., o sută și jumătate!
    În cei 11 ani și 150.000 de kilometri parcurși, în afara distribuției, motorul nu a suferit niciun fel de intervenție, totul fiind original pe el, exact cum a ieșit din fabrică.

Sărbători cu pace și liniște în suflet!

Leave a comment:

• Kojak
    replied
    Da...io's mai maniac asa, cand vine vb. de AC, recunosc, frigu' e vEata mea!
    Mentenanta la AC, de ani buni o fac odata la 1-2 ani, ca e, sau nu, nevoie.
    Acum, dupa, 2 ani de la ulima interventie mai erau 560gr freon din apropae 800. La finalul verii trecute, clar am simtit ca nu mai baga cum imi placea mie (sa-mi inghete sprancenele).

Sa auzim de bine!

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    La mine trecuseră vreo 8 ani de la ultima completare a instalației cu freon...
    Surprinzător de bine a ținut, recunoștea până și Cristi!
    Până la urmă trebuie să ai și un pic de baftă, ca la orice lucru în viață!

Leave a comment:

• Kojak
    replied
    Dupa o pauza de 2 ani de la ultimul refill, saptamana trecuta i-am facut si eu o vizita lui Cristi. S-a umplut instalatia cu cantitatea corespunzatoare de freon. In ciuda varstei (16 ani), compresorul e inca "verde" si functioneaza impecabil.
    Aceleasi servicii de calitate, la preturi f. bune.

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    Bonurile de la operațiunea de ieri, încărcare freon 500 de grame și completare ulei compresor 20 ml.
    Attached Files

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    Un vechi proverb spune să-ți faci iarna car și vara sanie, așa că astăzi am fost să-mi încarc cu freon instalația de aer condiționat a mașinii.

Operația a fost efectuată la același partener Frigoservice situat în Strada Suzana nr.9 (zona Rahova), locație unde mă duc de mai bine de 8 ani, cu oameni serioși și profesioniști care în continuare au și prețuri de bun simț.

Nu au fost semnalate niciun fel de probleme, iar toată verificarea și completarea cu freon și ulei m-a costat 100 de lei.

Îi recomand cu toată încrederea... ​​​​​​

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google