Revizia o faci anual sau dupa un anumit numar de km parcursi?
Nu ai gasit ulei ambalat la 4L?
My Logan - 1.5 Dci 75 Cp -
Collapse
X
-
Astăzi mi-a sosit uleiul de motor comandat pentru revizia care tocmai ce bate la uşă.
Achiziţionat de pe site-ul uleideulei, preţul neschimbat faţă de anul trecut, 1 litru de ulei costând 34 de lei.Attached Files
Leave a comment:
-
Nu pricep de ce iarna este abaterea atat de mare, adica si la mine e la fel am consum pe cb de fix 5l/100, si plin la plin eu 6,2-6,3l/100, in conditiile in care vara e abaterea de maxim 0,5l/100. Oricum consumul e unul normal pentru ce friguri am avut.
Leave a comment:
-
După cum am promis revin cu datele despre consumul de motorină înregistrat în perioada 11.01.2016 - 28.01.2016 (ger persistent cu temperaturi cuprinse dimineaţa între -16, -18 grade Celsius):
- consum conform CB, 5,84 litri/100km;
- consum conform metodei plin-plin, 6,70 litri/100Km.
Kilometri parcurşi în aceasta perioadă - 534,4 km (conform jurnalier bord).
Litri motorină alimentaţi în aceasta dimineaţa - 35,78 litri.
Abatere CB faţă de metoda plin-plin: 14,72%.
Preţ 1 litru de motorină: 4,25 lei (Petrom Şos. Alexandriei).
Leave a comment:
-
Indiferent cum ar fi, tot este foarte mare diferenta , si eu acum il momentul asta 4.9 pe cb cu tot cu abatere se duce spre 5.6-5.7. Oricum cred ca este un om foarte cald, in conditiile in care are asemena consumuri.
Trimis de pe al meu SM-G360F folosind Tapatalk
Leave a comment:
-
Pai voi nu vedeti perioada in care el a acumulat acest consum mixt ??
Leave a comment:
-
Chiar ca e ciudat, mai ales pe frigurile astea. Acum pe frigul asta la 120 cred ca am 6 consum instant, e si normal.
Trimis de pe al meu SM-G360F folosind Tapatalk
Leave a comment:
-
nu inteleg cum mergi de scoti asa consum mic, eu cu a mea de 90 de cai, daca merg cu a 5-a la 110 120, imi ia consum de 5 si ceva. Si zic ca 110 este o viteza ultra mica.
Leave a comment:
-
Consumul mixt înregistrat după cei 7.500 de kilometri parcurşi în perioada 27 August 2015 - 20 Ianuarie 2016.
Leave a comment:
-
Eu n-am avut niciodata geamurile inghetate pe interior si nu folosesc nici o solutie de absorbtie de umiditate.Last edited by 77sky; 14 January 2016, 11:55.
Leave a comment:
-
eu folosesc de cativa ani un absobant cu pastila de la ceresit pe care il tin in masina de cand incepe toamna si pana la venirea primaverii
isi face foarte bine treaba, mai ales iarna cand nu mai gasesc geamurile inghetate pe interior
Leave a comment:

Leave a comment: