My Logan - 1.5 Dci 75 Cp -
Collapse
X
-
Mergi la autosoft la un schimb de roti iarna/vara, au ei ce trebuie, curata butucul cu perie de nailon (pusa la o scula pneumatica) ca sa nu-l zgarie. Si nu e chiar scump.
-
Cand mai sunt demontate rotile fata, sa cureti cu o perie de sarma "gulerul" pe care se centreza janta, stearsa si unsa cu o vaselina pe baza de Li.
Am avut surpriza ca, dupa un rulaj de o vara, sa nu pot desface jantele de AL...Mare chin!
Leave a comment:
-
Acum câteva minute au ieşit şi pozele de la "developat"...
Attached Files- Fotografie1707.jpg (74.0 KB, 327 views)
- Fotografie1708.jpg (87.1 KB, 325 views)
- Fotografie1709.jpg (73.4 KB, 321 views)
- Fotografie1711.jpg (93.8 KB, 194 views)
- Fotografie1712.jpg (69.0 KB, 189 views)
- Fotografie1713.jpg (95.0 KB, 184 views)
- Fotografie1715.jpg (103.5 KB, 185 views)
- Fotografie1716.jpg (88.6 KB, 186 views)
- Fotografie1718.jpg (73.0 KB, 187 views)
- Fotografie1719.jpg (95.4 KB, 203 views)
Leave a comment:
-
pompa nu mai face span de vreo 7 ani incoace de pe dci uri, alea vechi faceau
Leave a comment:
-
pai la o achitie sh parca le-as verifica ...
dpf in ce stare e de incarcare, turbo daca baga presiune corect, pompa daca face span ...
Leave a comment:
-
pai si ce vrei sa verifici la revizie la ele? Sa-ti zica sa le schimbi atunci si nu cand pica ca poate pica inainte de revizie ca pompa de apa?
Leave a comment:
-
Despre filtrul de particule, stare de incarcare, probleme ?
Ma bate gandul sa trec la un asemenea diesel si eram curios ce ar trebui verificat mai in amanunt, dpf, injectoare, pompa de inalta, turbo ?
Nu prea am citit de rau despre fiabilitate motoarelor euro5, dar pe la 100.000 km ar putea da semne de oboseala dpf, injectoare, pompa de inalta, turbo ?
Leave a comment:
-
După pregătirile de rigoare, pe care le-am prezentat ca de fiecare dată în paginile acestui topic, astăzi am efectuat revizia (Dacoserv Militari) la maşină.
A fost revizia numărul VI, în cadrul căreia s-au schimbat următoarele:
- ulei motor şi filtru ulei (plus garnitură buşon ulei);
- filtru de aer;
- filtru de polen;
- filtru de motorină;
Kilometri bord la revizie: 82.141 Km, concret de la precedenta revizie (26 Mai 2015) s-au parcurs 13.993 kilometri.
S-au verificat printre altele tot ce înseamnă articulaţii, prinderi eşapament, plăcuţe frână, etanşeităţi, etc.
Cost manoperă revizie: 144 lei.
Cost total revizia nr. VI: 487 lei.
P.S Pozele de la revizie sunt la "developat" şi vor fi gata abia spre seară...
Leave a comment:
-
Acelasi ulei il pun si eu la megane, cumparat din acelasi loc.Originally posted by Ampt View PostAstăzi mi-a sosit uleiul de motor comandat pentru revizia care tocmai ce bate la uşă.
Achiziţionat de pe site-ul uleideulei, preţul neschimbat faţă de anul trecut, 1 litru de ulei costând 34 de lei.
Leave a comment:
-
Poza promisă, recunosc că nu foarte reuşită, dar alta nu am mai făcut.
Attached Files
Leave a comment:
-
de unde ai luat filtru indian ? ultimul l-am luat chinezesc, dar nu mi s-a parut ca a mers mai nasol.
bine am ajuns... avem de ales intre chinezesc si indian.
Leave a comment:
-
Din păcate tipul acesta de ulei nu este ambalat la 4 litri, ci doar la 5 litri şi bineînţeles la 1 litru.
Astăzi am achizitionat şi filtrele pentru revizie, programarea acesteia fiind făcută pentru mâine dimineaţă la ora 9.30.
Acelaşi furnizor, adica Piesenet.ro, preţurile fiind următoarele:
a) Filtru Aer - 82 00 985 420 - 50 lei;
b) Filtru Habitaclu - 82 01 153 808 - 38 lei;
c) Filtru Motorină - 77 01 478 547 - 95 lei (Made in India);
d) Filtru Ulei - 82 00 7678 927 - 24 lei;
e) Garnitură Buşon Ulei - 0 lei (cadou din partea casei).
Nu mai are rost să reamintesc că toate produsele sunt de origine.
Tradiţionala poză cu filtrele cumpărate am să o postez mai pe seară...
.
P.S Kilometrii parcurşi de la ultima revizie (26 Mai 2015) sunt destul de mulţi, undeva în jurul cifrei de 14.000.
Leave a comment:

Leave a comment: