My Logan - 1.5 Dci 75 Cp -

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ampt
    replied
    Consum de primăvară..., intervalul dintre ultimele două alimentări (11 Martie - 13 Aprilie 2022), anvelope noi All Season Vredestein Quatrac 185 65 R15 88T (momentan au aproape 1.700 de kilometri, deci au trecut de rodaj), metoda determinării consumului de motorină "plin pe plin", rezultat final: 5,39 litri / 100 km.

Au fost 921,2 Kilometri parcurși de la ultima alimentare, în rezervor au intrat exact 49,65 litri (mai aveam o pavelă afișată la nivelul de combustibil din tabloul de bord), preponderent kilometrii s-au efectuat pe relația Dr. Taberei - Militari Apusului - Bragadiru și retur Dr. Taberei, cu două ieșiri în weekend pe A1 până la kilometrul 36 și înapoi.

Mașina are în bord aproape 150.000 de kilometri, cifra înregistrată pe TdB fiind acum de 149.607 km.
    Drumuri bune tuturor..., DPF-ul rezistă în continuare.

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    Aproape 10 ani... 155.596 kilometri.
    Zboara timpul binisor
    Attached Files

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    Aproape 10 ani... 155.596 kilometri.
    Zboara timpul binisor
    Attached Files
    Last edited by prometheus; 1 April 2022, 21:39.

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    11 Ani..., 149.349 kilometri.
    Ce repede zboară timpul...
    Attached Files

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    Ieri s-au împlinit 9 ani de când am ridicat mașina de la dealer!
    După acești 9 ani..., aceștia sunt kilometrii (reali) pe care I-am efectuat cu mașina!
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 1 photos.

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    Simetrie...
    Attached Files

Leave a comment:

• logan21cdc
    replied
    Felicitări pentru modul în care întreții mașina. Mulți km în continuare fără incidente neplăcute.

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    Salutare și bun găsit tuturor membrilor acestui onorabil forum,

Astăzi am efectuat revizia anuală: schimbat ulei motor și filtrele de rigoare - filtru de motorină, filtru de ulei, filtru de aer, filtru de habitaclu (toate piese de origine - OEM - Original Equipment Manufacturer). Toate filtrele au fost cumpărate de la Dacoserv Sălaj, uleiul de motor l-am achiziționat de aici.

Același ulei de motor ELF Evolution FullTech FE 5W30 DPF, specificație Renault RN0720, în rest..., "Nimic nou pe frontul de Vest"!
    Am uitat să menționez numărul de kilometri înregistrați la bordul mașinii în momentul reviziei: 119.559 Km.

Locul unde am efectuat revizia: Dacoserv Sălaj (cum am menționat și un pic mai sus).
    Cost filtre + manoperă: 495,38 lei (în condițiile în care am beneficiat de reducerea Dacia 4+ de 20%)
    Cost ulei motor: 150 lei.
    Total costuri revizie anuală: 645,38 lei.

Ca și concluzie generală, mașina se comportă mai mult decât onorabil pentru numărul aceștia de kilometri și vechimea de aproape 8 ani.

P.S De data aceasta nu am mai făcut poze!

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    De șase ori cifra 1...

P.S Am primit reducerea de 20%, atât la piese, cât și la manoperă!
    Attached Files

Leave a comment:

• gecmc94
    replied
    Ampt, ai primit reducerea de 20% la piese și manoperă? Este o promoție la service numită 4+ pentru mașinile mai vechi de 4 ani.

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    am vrut sa schimb pompa data trecuta si la dacoserv mi-au zis ca se schimba o data la doua distributii, mai mult sa n-o tin ca stric curelele dandu-le jos ca sa schimb pompa.

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    Pompa de origine ar trebui sa duca lejer 200k.

Leave a comment:

• logan21cdc
    replied
    Oho, ce puțini km după 9 luni!
    Baftă în continuare, fără evenimente neplăcute!

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    adica n-ai schimbat pompa nici la a doua distributie ?! risti cam mult
    eu o voi schimba anul asta orice ar fi, e adoua distributie, 112.000 km

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    Astăzi a venit și rândul distribuției..., bineînțeles însoțită și de schimbul curelei de accesorii precum și a rolelor aferente.
    Pompa de apă rezistă în continuare!

Kilometri bord: 109.047
    Cost piese origine și manoperă: 795 lei
    Service: Dacoserv Sălaj
    Attached Files

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google