My Logan - 1.5 Dci 75 Cp -
Collapse
X
-
Motorina s-a ieftinit destul de mult, comparativ cu benzina. Probabil vor mai scadea preturile dupa taierea tva din 1.01.2016.
-
@77sky: Raportările şi calculele finale se fac la anul în Luna Ianuarie.
Acum, aşa ca de la fin la naş, neoficial te informez că media consumului pe cei aproape 80.000 de kilometri parcurşi este situată undeva în jurul valorii de 5,3 litri/100 km.
P.S Autonomia după ultima alimentare îmi indica 1.158 de kilometri.
Merită amintit preţul cu care am alimentat: 4,79 lei/litru (Motorină Standard - Petrom Şos.Alexandriei).
Leave a comment:
-
"Finule"
o intrebare de la tipicar la si mai tipicar 
No: amu, tinand cont de cate to (litri) au fost alimentate (ti), cu autonomia actuala, cat iti "ese" consumul mediu?
Ca asta este cheia.
Eu, spre exemplu, la sareta mea, am la 111464 km, 6837.99 l digerati (si o parte mica din asta in rezervor), cu o autonomie de cca 1000 km, Rezulta o medie Totala de cca 6.08 l/100 km, cu cca 80 procente rulaj urban (estimat de mine...)
Leave a comment:
-
Aaa , sincer chiar ma asteptam sa fi fost ceva de gen 3.8 3.9% .
)). La ce consumuri ai in general, nu era prea iesit din comun. Respect!
Trimis de pe al meu SM-G360F folosind Tapatalk
Leave a comment:
-
@mariusstf: Tu chiar nu ai înţeles ironia din postarea mea?
Chiar aşa de subtil am fost?
Mai citeşte o dată: "lăsând gluma la o parte..."
Leave a comment:
-
Cum adica stand bara la bara si mers voiniceste , consumul a scazut sub 4 %. E defecta masina asta, glumesc evident, insa mi se par consumuri exagerat de mici.
Leave a comment:
-
Nicidecum, consumul s-a situat undeva în jurul valorii de 3,8 litri/100 km...Originally posted by mariusstf View PostSi la nivelul asta de trafic tot 4% a fost consumul?
Lăsând gluma la o parte, am mai spus de nenumărate ori în paginile acestui topic că eu unul nu resetez C.B-ul maşinii intre cei 9.999 de kilometri cât acesta înregistrează, tocmai pentru a avea o imagine cât mai precisă a consumului pe o perioadă mai mare de timp şi de kilometri parcurşi.
@micutzu666: Ţinând cont de faptul că la anul, mai exact pe 31.03.2016, maşina împlineşte 5 ani şi neavând niciun fel de reproş la adresa ei, raportat bineînţeles la clasa din care face parte (să nu uităm că vorbim totuşi despre un low-cost veritabil), probabil că voi mai ţine Logan-ul măcar 1 an.
După aceea vom mai vedea, noi să fim sănătoşi!
Leave a comment:
-
Salutare!Pe viitor,nu f.indepartat
te gandesti sa-ti iei alta masina,sau e suficient ceea ce ai?
Leave a comment:
-
Si la nivelul asta de trafic tot 4% a fost consumul?
Leave a comment:
-
Trafic aglomerat de dimineaţă, mers bară la bară, intrat şi ieşit din Militari, rezultatul: la intrarea în Domneşti aveam 4 pavele pe ceasul de temperatură din TdB. Ce-i drept că am şi dat în ea, deoarece mă cam grăbeam...
Temperatura exterioară a fost undeva în jurul valorii de 3 grade Celsius.
P.S Pentru cei care se întreabă de ce rezervorul este plin doar pe jumătate, le răspund că mâine mi-am stabilit să-i fac plinul.
Că doar vine Weekend-ul.Attached Files
Leave a comment:
-
Ii poluam thread-ul omului dar hai ca va zic cum sta treaba si la mine ( E4 50kw)
2000 rpm treapta 3 - ~50 km/h
2000 rpm treapta 4 - ~65 km/h
Leave a comment:
-
@k9k2009: Este un pic subturată la 50-60km/h în tr.4 dar cât timp nu accelerezi brusc de la turația respectivă ar trebui să fie ok. Totuși, prefer 50-55km/h în tr.3 sau 65-70km/h în tr.4. În rest, tr.5 abia după 90 o schimb...
Leave a comment:
-
am mers si cu a cincea prin bucuresti.
ce-i drept, nu peste 90 km/h pe ceas.
Leave a comment:
-
prin localitati la drum long mai merge cineva si cu a 4-a?
eu am dci Eu4 cu 85cp
la inceput mergeam doar cu a 3-a acum mai merg si cu a 4-a si viteza de 63Km/h (58Km/h pe GPS)
ma gandesc sa nu fie subturata (parca imi arata undeva 1900 rot/min)
Leave a comment:
-
poti sa ai si 300 de cai, ca turatia la o viteza X e data de cutie, nu de power box....
Leave a comment:

Leave a comment: