te gandesti sa-ti iei alta masina,sau e suficient ceea ce ai?
My Logan - 1.5 Dci 75 Cp -
Collapse
X
-
Salutare!Pe viitor,nu f.indepartat
te gandesti sa-ti iei alta masina,sau e suficient ceea ce ai?
-
Si la nivelul asta de trafic tot 4% a fost consumul?
Trimis de pe al meu SM-G360F folosind Tapatalk
Leave a comment:
-
Trafic aglomerat de dimineaţă, mers bară la bară, intrat şi ieşit din Militari, rezultatul: la intrarea în Domneşti aveam 4 pavele pe ceasul de temperatură din TdB. Ce-i drept că am şi dat în ea, deoarece mă cam grăbeam...
Temperatura exterioară a fost undeva în jurul valorii de 3 grade Celsius.
P.S Pentru cei care se întreabă de ce rezervorul este plin doar pe jumătate, le răspund că mâine mi-am stabilit să-i fac plinul.
Că doar vine Weekend-ul.Attached Files
Leave a comment:
-
Ii poluam thread-ul omului dar hai ca va zic cum sta treaba si la mine ( E4 50kw)
2000 rpm treapta 3 - ~50 km/h
2000 rpm treapta 4 - ~65 km/h
Leave a comment:
-
@k9k2009: Este un pic subturată la 50-60km/h în tr.4 dar cât timp nu accelerezi brusc de la turația respectivă ar trebui să fie ok. Totuși, prefer 50-55km/h în tr.3 sau 65-70km/h în tr.4. În rest, tr.5 abia după 90 o schimb...
Leave a comment:
-
am mers si cu a cincea prin bucuresti.
ce-i drept, nu peste 90 km/h pe ceas.
Leave a comment:
-
prin localitati la drum long mai merge cineva si cu a 4-a?
eu am dci Eu4 cu 85cp
la inceput mergeam doar cu a 3-a acum mai merg si cu a 4-a si viteza de 63Km/h (58Km/h pe GPS)
ma gandesc sa nu fie subturata (parca imi arata undeva 1900 rot/min)
Leave a comment:
-
poti sa ai si 300 de cai, ca turatia la o viteza X e data de cutie, nu de power box....
Leave a comment:
-
E logan E5, aprilie 2012, omul este foarte mulțumit de consumul masinii.
Leave a comment:
-
da, cam pe acolo, desi al meu ar trebui sa aiba mai mult fiind de 70cp,
dar cred ca o mai ajuta power boxul.
Leave a comment:
-
2250rpm la 100km/h, euro 4 85cp
Trimis de pe al meu SM-G360F folosind Tapatalk
Leave a comment:
-
la cutia ta, da, dar poate cel de care vorbeste colegul o fi E4. la mine are putin peste 2000 la 100km/h
Leave a comment:
-
@aris86: Nu prea poţi să mergi cu ea la 100 km/h, deoarece fiind în treapta a V-a se simte clar că este subturată.
Leave a comment:
-
Mai stiu un prieten, care are acelasi logan ca al tau si la drum intins consuma putin, 3,7-3,8 l/100 km la 100 km/h si maxim 5,0 l/100 km cand se da la ea. Si el mi-a zis ca este foarte economica si alimenteaza doar de la Rompetrol.
Leave a comment:
-
Imi cer scuze ; am vrut sa zic 55-60
Da...multumesc ; inseamna ca in conditii de trafic urban,cel mult treapta 3 ca sa nu mergi subturat !
Leave a comment:

Leave a comment: