Consumul mixt înregistrat după 5.000 de kilometri parcurşi în perioada 27 August - 29 Noiembrie 2015.
Având în vedere abaterea de aproximativ 10 procente între consumul afişat de CB-ul maşinii şi metoda plin-plin, rezultă un consum real de 4,8 litri motorină la 100 de kilometri.
P.S Întotdeauna când alimentez fac plinul la rezervor până la primul clic al pistolului de la pompa de carburant.
Toate alimentările cu motorină din această perioadă au fost făcute de la aceeaşi staţie Petrom, iar cu excepţia unei alimentări, chiar de la aceeaşi pompă.
My Logan - 1.5 Dci 75 Cp -
Collapse
X
-
@Niki:Corect, am încurcat borcanele.
Mea culpa..., mulţumesc frumos pentru atenţionare!
Leave a comment:
-
Dacă nu-l reglai, era 9:07.
Ora s-a dat înapoi, nu înainte.
Sent from Android
Leave a comment:
-
@logan21cdc: Dacă nu reglam ceasul şi îl lăsam pe ora de vară, atunci ar fi indicat întocmai cum ai spus.
P.S Mulţumesc pentru urări, la fel îţi doresc şi eu!
Leave a comment:
-
Felicitari si la mai multi km! Trebuia sa fie si ora 7:07 si era complet.
Leave a comment:
-
-
Nu puteam să ratez o cifră atât de rotundă...
Attached Files
Leave a comment:
-
Astia cat ruleaza in oras, de cand ies pe poarta unitatii si pana intra, nu opresc motorul...poate zi asta conteaza
Leave a comment:
-
Crede-mă că mă dau la ea, dar trebuie să ştii şi cum să o faci.
Dacă accelerezi până în semafor chiar dacă acesta este roşu, dacă nu încerci să anticipezi deloc traficul şi ai în general un stil haotic de mers, atunci să nu te mire că maşina îţi consumă mult.
Dacă aş avea o cameră video la bord ai fi surprins să observi că nu merg deloc la consum, ci dimpotrivă. Însă cuvântul cheie este anticipare...
Leave a comment:
-
Daca si un moderator face offtopic....s-a ajuns rau.
Ampt? Am la serviciu vreo 5 loganuri identice cu al tau cu diferite kilometraje si soferii, in oras, nu scad niciodata sub 8% ...
Nu iti stiu stilul de condus insa e clar ca nu te dai la ea...
Leave a comment:
-
My Logan - 1.5 Dci 75 Cp -
Daca si cu parca! Eternele solutii romanesti!
Sent from mobile
Leave a comment:
-
Las'o in porumb Nedelica! Te-ai facut de bacanie
Hai lasa olimpiadele...ca te lasam corigent!
Sent from mobile
Leave a comment:
-
da, a fost greseala mea de exprimare, nu de matematica.
facusem calculul pe 1000 km. si tot mi se pare foarte putin (ca sa nu zic "incredibil de putin"
)
din cate stiu, ai luat si tu un dci e5, nu ? ce consumuri ai la el ?
Leave a comment:

Leave a comment: