My Logan - 1.5 Dci 75 Cp -

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 77sky
    replied
    Am ajuns pe la 14:09 in Venus si am plecat pe la 11:23 de acolo.
    Faceti calcule

Eu nu prea inteleg, cum sa fie aglomerat, cand, din 3 benzi pe sens, 2 sunt libere (cu plata ulterioara) si 1 cu plata cash?
    Cand m-am dus era cam f aglomerat pe autostrada, dar nici un ambuteiaj la punctul de trecere...

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    Pai da , dar la ce ore ?

Leave a comment:

• 77sky
    replied
    Plecat spre Venus luni, 20.07.2015, intors vineri, 24.07.
    Trafic excelent, trecut de punct taxare in cateva secunde. (aceeasi stare pe ambele sensuri de mers!)
    Nu am avut timp sa o platesc in benzinarie, ci doar am trimis un semese, 7577

Alte timpuri...

Leave a comment:

• mariusstf
    replied
    Sunt si multi carora le este lene sa coboare din masina la benzinarie si prefera sa stea la coada in masina .

Trimis de pe al meu SM-G360F folosind Tapatalk

Leave a comment:

• Crs. Sandel
    replied
    Drum bun!
    Sa ne anunti cum e traficul in zona Fetesti. Vazusem pe Facebook acum 2 ore ca era coada destul de mare, desi taxa se poate plati la benzinarie.

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    Pregătiţi pentru vacanţa la mare.
    P.S Sper să plecăm într-o oră!
    Attached Files

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    Capacele originale ale maşinii nu le mai mai am din prima lună.
    Au avut grijă de ele nişte "binevoitori".

P.S Nu am studii de design, aşa că am ales şi eu ce mi-a plăcut la prima vedere.

Leave a comment:

• Oti
    replied
    De ce nu spui adevarul? Dupa cheful de sambata seara, te au dat afara dimineata cu covoarele in brate......ai facut o poza la nimereala pt scuze.....prietenii stiu de ce.

Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    Nu mai ai capacele originale ? astea par ca nu prea se "potrivesc" cu masina.

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    După ce am făcut poza, exact despre asta am discutat cu cel care mi-a spălat maşina...

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Spune-le celor de la spalatorie, ca si partea inferioara a pragului, face parte din masina.

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    După o vizită matinală la spălătorie.
    Attached Files

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    @prometheus: Cu altă ocazie ..., mai aştept calcule (poze) şi de la alţi colegi.
    P.S Cu abaterea de 7-8% a consumului (metoda plin-plin faţă de consumul înregistrat de Calculatorul de Bord), ar rezulta un consum real de 4,7-4,8 litri/100Km.

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    Daca puteai sa faci o poza si cu autonomia pana la realimentare.(1300-1400 km ?!)

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    Consumul pe ultimii 7.500 de kilometri parcurşi în perioada 19 Martie 2015 - 10 Iulie 2015.
    Kilometrii au fost efectuaţi într-un procent de aproximativ 60% în regim Extraurban, cu diferenţa de 40% în regim Urban.
    Attached Files

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google